DOLAR 32,3833
EURO 35,0428
ALTIN 2326,501
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

TTSO ile Soma TSO arasında Kardeş Oda Protokolü imzalandı

tha – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Soma Ticaret ve Sanayi Odası arasında işbirliğini güçlendirmek için Kardeş Oda Protokolü imzalandı.

Protokolü TTSO adına Meclis Başkanı M. Şadan Eren ile Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Soma Ticaret ve Sanayi Odası adına ise Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Işık ve Başkan Yardımcısı Mustafa Eroğul imzaladı.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, protokolün her iki oda arasındaki ilişkileri ve iliteşimi güçlendireceğine inandığını belirterek, “Ortak faaliyetler ve toplantılar düzenlemeyi, her iki bölgede sanayi ve ticaretin gelişmesine katkı sağlayacak projelerde ortak çalışmayı hedefliyoruz. Ülkemizin kuzeydoğusu ile batısı arasında kurulacak işbirliği köprüsüyle üyeler arasındaki işbirliği olanaklarının artmasını amaçlıyoruz. Özellikle akreditasyon konularında bilgi paylaşımında bulunarak, örnek uygulamalarda birbirimize destek vereceğiz. Ayrıca her iki odanın da üyelerine katma değer sağlayacak projeler ve faaliyetler konusunda bilgi akışı sağlamayı amaçlıyoruz. Uluslararası ve ulusal fuarlarda birlikte hareket etmekten, ortak sosyo-kültürel faaliyetler düzenlemeye kadar geniş bir çerçevede işbirliği yapmayı umuyoruz” dedi.

TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren ise, protokolün her iki oda için de hayırlı olması dileğinde bulunarak, “Soma Ticaret ve Sanayi Odası ile geniş işbirliği olanakları içinde çalışmayı ve birbirimizin deneyimlerinden faydalanmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

Soma’da da dünyanın ve Türkiye’nin bir çok yerinde olduğu gibi Trabzonlu işadamları bulunduğunu hatırlatan Soma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hakan Işık ise şunları söyledi:

“Bu protokole onay verdiğiniz için öncelikle Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür ediyorum. Bağlarımızı kuvvetlendireceğimize ve ilişkilerimizin yoğunlaşacağına inanıyorum. Güzel işlere imza atacağımızı umud ediyoruz. En kısa sürede Trabzonlu işadamlarını Soma’da ağırlamak istiyoruz.”

TTSO yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle Soma TSO üyelerinin de katıldığı protokol imza töreninin ardından her iki heyet birbirlerine plaket sunumu gerçekleştirdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.