DOLAR 32,3831
EURO 35,0575
ALTIN 2326,792
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

TTSO Başkanı Çelebi, Batum Tarım ve Gıda Ürünleri Fuarının açılışına katıldı

tha – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Gürcistan’ın Batum kentinde düzenlenen 10. Uluslararası Tarım – Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı – AGRO Batumi’nin açılışına katıldı. Fuarda TTSO tarafından açılan stantta da Trabzon’daki firmaların ürünleri tanıtıldı.

  1. Uluslararası Tarım – Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı, Batum’da açıldı. Fuarın açılışına Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Gürcistan Çevre Koruma ve Tarım Bakan Yardımcısı Giorgi Khanishvili, Türkiye’nin Gürcistan Büyükelçisi Ali Kaan Orbay, Türkiye’nin Batum Başkonsolosu Rıza Kağan Yılmaz, TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Maliye ve Ekonomi Bakanı Jaba Putkaradze, Tarım Bakanı Zaza Şavadze, Sağlık ve Sosyal İşler Bakanı Nino Nizharadze, Eğitim, Spor ve Kültür Bakanı Maya Khajişvili, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Giorgi Romanadze, Uluslararası Yatırımcılar Derneği Başkanı Osman Çalışkan, TTSO Yönetim Kurulu üyesi Cesur Gerigelmez, iş insanları ve sektör temsilcileri katıldı.

TTSO STANDINDA FİRMALAR VE ÜRÜNLER TANITILDI

Fuarda Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından açılan stantta Trabzon’daki firmalar ve ürünleri tanıtıldı. TTSO Başkanı Erkut Çelebi, açılışın ardından yetkililerle birlikte stantları gezdi ve ürünler hakkında bilgi aldı. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider de beraberindeki yetkililerle TTSO standını ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi’den bilgi aldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.