DOLAR 32,2206
EURO 35,0807
ALTIN 2258,032
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Trabzon’da her yer sinema!

20.08.2017
A+
A-

tha – Trabzon’da her yer sinema!

Trabzon Uluslararası Film Festivali (TUFFEST) kapsamında Trabzon merkez ve ilçelerde sinemaseverler bol bol film izleyerek oyuncular ve yönetmenlerle bir araya geldiler.

Trabzon’da her yer sinema salonu oldu. Festival komitesinin almış olduğu karar ile Atatürk Alanı yazlık sinemaya dönüştürüldü ve halkımızın yoğun talebiyle karşılaştı. Turistlerin de ilgi gösterdiği Atatürk Alanı’ndaki gösterimde Başrollerini Murat Yıldırım ve Selma Ergeç’in oynadığı yönetmen Burak Arlıel’in filmi Kırımlı halka ücretsiz olarak sunuldu.

Festival yönetimi, festival sonuna kadar her akşam Atatürk Alanı’nda film gösterimi olacağının altını çizdi.

Galadan Kareler

FORUM’DA MÜTHİŞ GALA

Trabzonlu yönetmen Talip Karamahmutoğlu’nun Trabzon galası büyük ilgi gördü.

Emre Altuğ, Nilay Erdönmez, Mustafa Uzunyılmaz, Turan Özdemir, Orhan Aydın, Sadık Gürbüz, Hikmet Karagöz, Adem Yılmaz, Hakan Eksen, Bülent Çiftçi gibi ünlü isimlerin oynadığı, yönetmenliğini Talip Karamahmutoğlu’nun yaptığı Mezarcı filminin galası Forum AVM Cinemaximum’da düzenlendi.

Galaya, Festival Yürütme ve Denetleme Kurulu Başkanı Dursun Çağlayan, kardeşi Orhan Çağlayan, Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü Orhan Kahveci, Trabzon Tiyatro Müdürü Uğur Keleş, Festival Denetleme Yürütme ve Basın Sözcüsü Fedai Çakır, Festival Genel Koordinatörü İlhan Kantoğlu ve birçok davetli katıldı.

Kokteyl ile başlayan gala sonrası seyircilerle yönetmen ve oyuncular filmi izlediler. Film bitiminde yönetmen ve oyuncular seyircilerle film üzerine söyleyişi yaptı.

ZAĞNOS VADİSİ’NDE NADİDE HAYAT

TUFFEST, film gösterimlerine devam ediyor.

Trabzon Uluslararası Film Festivali (TUFFEST) kapsamında bu akşam Zağnos Vadisi’nde film gösterime sunulacaktır. Zağnos Vadisi’nde saat 20.00’da başrollerini Demet Akbağ, Yetkin Dikinciler’in yaptığı yönetmen Çağan Irmak’ın filmi Nadide Hayat ücretsiz olarak gösterime girecektir.

AKÇAABAT’TA ÇINAR AĞACI

Trabzon Uluslararası Film Festivali (TUFFEST), bu akşam Akçaabat ilçesinde saat 20.00’da başrollerini Nejat İşler, Nurgül Yeşilçay’ın oynadığı ve yönetmen Handan İpekçi’nin filmi Çınar Ağacı filmi ücretsiz olarak gösterilecektir.

ARAKLI YARINI BEKLİYOR

 Trabzon Uluslararası Film Festivali (TUFFEST), ilçelerde film gösterimine devam ediyor. Her gün bir ilçede halka ücretsiz olarak yazlık sinemada film sunan TUFFEST, yarın Araklı’da başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Tuğçe Kazaz oynadığı ve yönetmen Osman Sınav’ın filmi Uzun Hikaye’yi saat 20.00’da halkımıza sunacaktır.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.