DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Trabzon’da Cumhur İttifakı AK Parti İl Başkanı Mumcu, MHP Adaylarına Destek ve Birlik Mesajı Verdi

tha – Trabzon’da Cumhur İttifakı: AK Parti İl Başkanı Mumcu, MHP Adaylarına Destek ve Birlik Mesajı Verdi,

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, “MHP adaylarını destekleyeceğimiz 3 ilçede de aynı azim, şevk ve samimiyetle çalışıyoruz. Cumhur İttifakı olarak birlikte hareket ediyoruz. Ayrım asla olmayacak.” dedi.

Mumcu, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçim çalışmalarıyla ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cumhur İttifakı olarak Trabzon’da bütün belediyeleri kazanmak adına büyük bir gayretle çalıştıklarına vurgu yapan İl Başkanı Mumcu, “Bilindiği üzere Trabzon’da üç ilçemiz MHP, 15 İlçe ve Büyükşehirde AK Parti adayları ile seçimlere gidiyoruz. Cumhur İttifakı olarak MHP adayı ile seçime gireceğimiz Çarşıbaşı ilçesinde son günlerde algı operasyonlarına şahit olmaktayız. Bağımsız olarak seçime girme kararı aldığını açıklayan Belediye Meclis üyemiz Zekeriya Karaçengel ile ilgili olarak parti disiplin sürecini başlatmıştık. Süreç işlerken kendisi partimizdeki üyeliğini sonlandırmıştır. Partimizle hiçbir ilişiği kalmamış bir durum üzerinden çeşitli söylemlerde bulunmak abesle iştigaldir. Buna çanak tutmaya çalışanlara asla izin vermeyiz. Cumhur İttifakı olarak birlikte hareket ediyoruz. Ayrım asla olamaz. Cumhur İttifakı MHP Çarşıbaşı Belediye Başkan adayı Ahmet Keleş’tir. Teşkilatımız yoğun saha çalışmalarıyla hedefini net bir şekilde ortaya koyarak, seçim çalışmalarını sürdürmektedir” dedi.

İttifak ruhuna aykırı hiç kimsenin hareket edemeyeceğini ifade eden İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu sözlerini şöyle sürdürdü: “AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhur İttifakı ile hep beraber hareket ediyoruz. Sahada da omuz omuza hep beraberiz. Bundan sonraki süreçte de beraber hareket etmeye devam edeceğiz. İlçe teşkilatlarımızda bu düsturda çalışmalarını sürdürmektedir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla kapsamlı bir çalışma yürütüyoruz. AK Parti ve Cumhur İttifakı’nda olan belediyeleri tekrar ezici oranlarla kazanma yanında, muhalefetin elindeki şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştırmaktır. Bunun için milletimizin her adımında, her anında, hep yanında olacak, tüm gönlü ve zihniyle kendini şehirlerine adayacak belediye başkanlarıyla seçimlere hazırlanıyoruz. Bir önceki seçimde olduğu gibi Çarşıbaşı, Şalpazarı, bu seçimde Beşikdüzü başta olmak üzere bütün ilçelerimizde güçlü bir kadroyla birlikte tüm belediyelere talibiz. Büyükşehriyle, ilçesiyle Trabzon’umuzun her belediyesine, eser ve hizmet siyasetimizle Türkiye Yüzyılı’na yakışır seviyelere getirmenin peşindeyiz. Sandıkta bize verilen her oyun vebalini, yaptığımız görevlerin her anında üzerimizde hissederek, aşkla, azimle, kararlılıkla çalışacak, üretecek, farkımızı ortaya koyacağız. Sonuç İnşallah hem partimiz hem de Cumhur İttifakımız için hayırlı olur. İnşallah Trabzon’umuzda İttifakımız kazanacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.