DOLAR 32,3752
EURO 35,2432
ALTIN 2325,851
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Trabzon’a yeni dış hat uçuşlar başlatılacak

tha – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon’a Körfez ülkeleri ve Avrupa’dan direkt tarifeli seferlerin ve charter uçuşlarının artırılması, KKTC’den de direkt seferlerin başlatılması gerektiğini söyledi.

Corendon Havayolları Charter Müdürü Umut Okutan, Yer İşletme Müdürü Atilay Batu ve Novotel Trabzon Genel Müdürü Cem Bora Sevim, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret etti. Corendon Havayolları yetkilileri, ileriye dönük yurt dışı uçuş planlamaları kapsamında Trabzon’a geldiklerini belirterek, şirketin faaliyetleri ve operasyonları hakkında bilgi verdi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon’a yurt içi ve yurt dışından direkt uçak seferlerini artırmak için çalıştıklarını belirterek, “Trabzon’un ve bölgemizin yerli ve yabancı turist potansiyeli hepimizin malumu. Pandemi sonrası 2021 yılında hareketlenen turizmin, bu yaz sezonunda çok daha artacağını ön görüyoruz. Amacımız Körfez ülkeleri ve Avrupa’da gurbetçilerimizin yaşadığı bölgelerden Trabzon’a tarifeli direkt seferlerin ve charter seferlerinin sayısının artırılması. Özellikle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile bölge arasındaki yoğun talebin de dikkate alınarak Kıbrıs’a da direkt seferlerin koyulmasını istiyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.