DOLAR 32,5688
EURO 34,7585
ALTIN 2495,607
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Trabzon Yarı Maratona Tarihi Talep

tha – Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 42.’si düzenlenecek olan Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu hazırlıkları tamamlandı. Yarı Maraton için bu yıl tarihi müracaat gerçekleştirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak organize edilen 42. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu ve Halk Koşusu için açılan müracaatlar bugün itibariyle doldu. 2000 kişinin müracaat ettiği Yarı Maratonda 750 profesyonel sporcu yarışacak. Bu yıl iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla koşulacak yarı maratonun sloganı ise “Dünyanın Sana İhtiyacı Var” olacak. 20 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek Yarı Maraton’da Halk Koşusu, 10k ve 21k koşusu olmak üzere toplam 3 kategoride yarış düzenlenecek.

ÇESİTLİ ÖDÜLLER DAĞITILACAK

Hızırbey Mahallesi Devlet Sahil Yolu Caddesi Sebze Hali önündeki start noktasından başlayacak Yarı Maraton; Beşirli Dolmuş Durağı önünden geri dönülmesinin ardından Pazarkapı Mahallesi’ndeki yeni yapılan 4 minareli caminin yonca kavşağından dönüldükten sonra yine Sebze Hali önünde sona erecektir. Yarışlarda ise çeşitli ödüller dağıtılacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.