DOLAR 32,3639
EURO 35,0247
ALTIN 2324,909
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Trabzon, Travel Turkey İzmir Fuarı’nda tanıtıldı

tha – Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın himayesinde Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) ve İzmir Fuarcılık Hizmetleri (İZFAŞ) tarafından düzenlenen 13. Travel Turkey İzmir Turizm Fuarında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın destekleriyle Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından da kentin tanıtımı için stant açıldı. Fuarda TTSO’yu Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Özcan İlarslan ve Yönetim Kurulu Üyesi Kadem Çakıroğlu temsil etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 13. Travel Turkey İzmir Turizm Fuarında son yıllarda büyük ilgi gören Alternatif Turizm ile ilgili özel konseptler oluşturuldu. Kış sporları, dağcılık, rafting, su altı, kültür-sanat, doğa-macera gibi alanlarda ve daha birçok alanda gerçekleştirilen turizm faaliyetlerinin tanıtıldığı fuara, acente ve tur operatörleri, oteller ve konaklama tesisleri, havayolu şirketleri, Uluslararası Destinasyonlar, iş ve kongre turizmi, sağlık turizmi, yat ve kruvaziyer turizmi, konsolosluklar, turizm merkezleri, birlik ve dernekler, turizm taşımacılığı, kongre ve ziyaretçi büroları, otel ekipmanları, alternatif turizm ve seyahat teknolojileri ile turizm medya kuruluşlarının yanı sıra valilikler, belediyeler, ticaret odaları ile kamu kurumları yer aldı.

Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda 43 ülke ve 36 ilden gelen yaklaşık bin 300 katılımcının yer aldığı bildirildi. Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün TTSO’nun destekleriyle açtığı stantta kentteki turizm olanaklarının ve çeşitli firmaların tanıtımları yapıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.