DOLAR 32,2551
EURO 34,6831
ALTIN 2404,852
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Trabzon Ticaret Odası Basına İftar Verdi

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası kamu, özel sektör ve sivil toplum medya çalışanları ile bir araya geldi. Zorlu Grand Otel’de düzenlenen iftar programına Trabzon merkezli medya yayın kuruluşlarının imtiyaz sahipleri, genel yayın yönetmeleri ve çalışanları katıldı.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgut Özdemir’in yanı sıra,  yönetim kurulu üyeleri, cemiyet üyeleri, eski başkanları, Trabzon’da yayın yapan gazetelerin imtiyaz sahipleri, genel yayın yönetmenleri, yazarları ve çalışanları. Haber ajanslarının bölge temsilcileri,  TRT Bölge Müdürlüğü ve radyo ve haber merkezleri temsilcileri, Televizyon kanalları ile internet haber gazeteleri temsilcileri katıldı.

Güzel bir atmosferde geçen Programda konuşan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu  bu iftar programında beraber olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Uzun zamandan ramazan ayında beraber olduklarını ifade eden Hacısalihoğlu, “Gerçekten bizim açımızdan oda olarak güzel bir gelenek olduğunu hatırlatmak istiyorum. Bu vesileyle bir araya geliyoruz. Bazı arkadaşlar ile görüşebiliyoruz. Sizlerde bu atmosferde bir arada oluyorsunuz. Hep birlikte ramazan geleneğini sürdürmüş oluyoruz. Tabi Ticaret ve Sanayi Odası yıllardan beri bunu yerine getiriyor. Ve inanıyoruz ki bu durmayacak ve ömür boyu devam edecek. Umarız ki bu birlikteliğimiz devam eder.” Şeklinde konuştu.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Şadan Eren’de geleneksel iftar programının Ticaret ve sanayi Odasında yıllardan beri yapıldığını yineledi. Eren, “İnşallah bundan sonra da aynı şekilde aynı birlikteliği Allah bize nasip eder. Daha uzun yıllar bir arada oluruz. “ sözlerine yen verdi. Bir hafta sonra kutlanacak olan Ramazan bayramını kutlayarak hayırlı olmasını diledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.