DOLAR 32,5688
EURO 34,7585
ALTIN 2495,607
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Trabzon tarihinin en büyük yol betonlama çalışması gerçekleştiriliyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi il genelinde başlattığı yol seferberliğine aralıksız olarak devam ediyor. Her gün Trabzon’un 10 ayrı noktasında yol çalışması icra eden Büyükşehir Belediyesinin faaliyetleri vatandaşlar tarafından büyük memnuniyetle karşılanıyor.

MUHTAR KESKİN: TARİHİN EN BÜYÜK YOL YATIRIMI

Büyükşehir Belediyesinin il genelinde sürdürdüğü 50 milyon TL’lik yol betonlama programı çerçevesinde ana yolunda betonlama çalışması icra edilen Maçka ilçesi Bakımlı Mahallesi’nin muhtarı Ali Keskin, yapılan çalışmaların Trabzon’da Cumhuriyet tarihinin en büyük yol yatırımı olduğunu ifade etti. Keskin, “Yapılan çalışmalar bizleri çok memnun ediyor. Yolumuzda betonlama çalışmalarının yanı sıra menfez gibi altyapı çalışmaları da yapık. Büyükşehir ile birlikte hizmet almaya başladık. Bu yapılanlar Cumhuriyet tarihinin en büyük yol yatırımıdır” dedi.

MUHTAR KÖSE: ÖNEMLİ BİR SORUNUMUZ KALMADI

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Akçaabat ilçesinin Tütüncüler ve Doğanköy mahallelerinde de yol betonlama çalışması icra etti. Her iki mahallenin ana yolunda gerçekleştirilen çalışmalarla sorunlar büyük oranda ortadan kaldırılırken Tütüncüler Mahalle Muhtarı Metin Köse, “Büyükşehir Belediyesi yol ağımızda önemli bir sorun kalmadı. Büyükşehir Belediye Başkanımıza, ilçe belediye başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MUHTAR YAZICI: ÇOK DAHA İYİ İŞÇİLİK YAPILIYOR

Doğanköy Mahalle Muhtarı Bitti Yazıcı ise, “Büyükşehir Belediyemiz 2,5 km yolumuzu betonluyor. Böylece yol sorunumuzun büyük bir bölümünü çözmüş oluyoruz. Eskiye nazaran çok daha iyi bir işçilik yapılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.