DOLAR 32,5697
EURO 34,7719
ALTIN 2489,599
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Trabzon çağ atlıyor

tha – Trabzon çağ atlıyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ramazan akşamlarında Trabzon’un mahalleleri, park ve bahçelerinde hemşehrileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Olimpiyat (EYOF) Parkı’nı ziyaret ederek burada Ramazan akşamını geçiren hemşehrileri ile sohbet eden Gümrükçüoğlu, Trabzon’un aldığı yatırımlarla çağ atladığını söyledi.

Trabzon’da çok sayıda dev yatırımının yapımın devam edildiğini hatırlatan Gümrükçüoğlu, “Dev Kanuni Bulvarı inşaatı tamamlandığında Trabzon’umuzun trafik sorunu önemli ölçüde çözülecek hem de şehir merkezimiz güneye doğru en az iki kat büyümüş olacak. Sahil Dolgu (Gülcemal) Projemiz tamamlandığında Trabzon’umuz, Karadeniz’in en büyük yaşam alanına kavuşacak. Tam Otomatik Katlı Otopark inşaatımız devam ediyor. Bu dev yatırım tamamlandığında şehir merkezimizin otopark ihtiyacı karşılanmış olacak. Trabzon Botanik tamamlandığında Trabzon’umuz Karadeniz’in ilk ve tek botanik parkına kavuşmuş olacak. Tabakhane kentsel dönüşüm projemiz tamamlandığında Trabzon şehir merkezi bambaşka bir yaşam alanı daha kazanacak. Trabzon şehir merkezine ikinci kent meydanını kazandırıyoruz. Okul ve öğretmenevini yeniden inşa ediyoruz. Kavşaklarımızı yeniden düzenliyoruz. Kavşak inşaatları tamamlandığında trafik sorunu ortadan kalkacak. Bunlar hızla devam eden yatırımlarımızın bir kısmıdır. Trabzon’umuz gerek belediyemiz gerekse tüm kamu kurumlarımızın yatırımları ile çağ atlamıştır. Tüm bu yatırımlarla şehrimizin önünü açan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.