DOLAR 32,3197
EURO 35,069
ALTIN 2306,927
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin kurtuluş turnuvaları devam ediyor

tha – Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü münasebetiyle her yıl olduğu gibi bu yılda çeşitli spor turnuvaları,; resim, şiir, kompozisyon yarışmaları ile maraton, halk koşusu ve 10 bin metre koşusu gerçekleştiriyor.

  1. BİLEK GÜREŞİ TURNUVASI YAPILDI

Bu kapsamda 8. Bilek Güresi Turnuvası, Büyükşehir Belediyesi ve Bilek Güreşi İl Temsilciliği tarafından bugün gerçekleştirildi. Atatürk Alanı Meydan Parkı’nda düzenlenen turnuvaya vatandaşların yüksek katılımı dikkat çekti.

Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümü münasebetiyle önümüzdeki hafta Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından satranç, masa tenisi, eskrim ve badminton turnuvaları düzenlenecek.

Büyükşehir Belediyesinin kurtuluş etkinlikleri kapsamında Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile gerçekleştirmekte olduğu öğrenciler arası resim, şiir, ve kompozisyon yarışmaları ise devam ediyor.  Trabzon Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği, maraton, halk koşusu ve 10 bin metre koşusu ise 19 Şubat’ta gerçekleştirilecek.

Tüm bu turnuva ve yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri, Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümünün kutlanacağı 24 Şubat’taki etkinliklerde takdim edilecek.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.