DOLAR 32,3326
EURO 35,1958
ALTIN 2246,806
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Trabzon Büyükşehir Belediyesi öğrenciler için yaz okulu açıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ilk kez düzenlediği yaz okulu uygulamasına başvurular başladı. 8-14 yaş grubu öğrencilerin yararlanacağı ve yaklaşık bir buçuk ay sürecek yaz okulu uygulaması kapsamında merkez Ortahisar ilçesinde 5 ayrı merkezde 16 branşta eğitim verilecek.

27 Haziran-12 Ağustos tarihleri arasında yürütülecek olan yaz okulu için kayıtlar 30 Haziran’da sona erecek. Büyükşehir Belediyesinin yaz okuluna katılmak isteyen öğrenciler nüfus cüzdanı fotokopisi ve 2 adet vesikalık fotoğrafla birlikte velilerinin nezaretinde Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi ve yaz okulu uygulamalarının yürütüleceği TRAMEK, Kalkınma Mahallesi Gençlik Merkezi, Kent Konağı Kurs Merkezi, Esentepe Çocuk ve Gençlik Eğitim Merkezi ile Erdoğdu Gençlik Merkezleri’ne kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yaz Okulunda, akademik branşlarda Kur’an-ı Kerim, değerler eğitimi, İngilizce, bilgisayar, hızlı okuma dersleri; kültür, sosyal ve sanat branşlarında ise drama, halk oyunları, resim, satranç, görsel sanatlar, origami, bağlama, keman, gitar, ney ve tiyatro dersleri verilecek.

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, geleceğin teminatı çocukların en iyi şekilde yetişmelerine katkıda bulunmak için ilk kez yaz okulu açtıklarını ifade ederken sosyal belediyeciliğin gerekliliklerini yerine getirdiklerini kaydetti. Başkan Gümrükçüoğlu, “Beş ayrı merkezde düzenleyeceğimiz yaz okulu ile çocuklarımızın sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak, özgüvenlerini artırarak kişisel gelişimlerini desteklemeyi hedefledik. Sosyal belediyeciliğin gereklerinden biri olarak açtığımız bu yaz kurslarına 8-14 yaş grubu öğrencilerimizin ilgi göstereceğine inanıyorum” diye konuştu

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.