DOLAR 32,5529
EURO 34,8929
ALTIN 2433,204
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Genel Güvenlik Ve Asayiş Toplantısı Valimiz Yücel Yavuz Başkanlığında Yapıldı

tha – Trabzon Valisi Yücel Yavuz başkanlığında mülki amirler, emniyet ve jandarma yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, kıyı ve yaylalardaki kaçak yapılar ele alındı. Vali Yavuz, kıyı ve yaylalarda kaçak yapılaşmaya kesinlikle izin verilmeyeceğini ifade etti.

Valilik A Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcıları Necmettin Yalınalp, Nusret Şahin, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Halil Şen, kaymakamlar, ilçe emniyet müdürleri, emniyet amirleri ve jandarma komutanları katıldı.

Vali Yavuz kaçak yapılara kesinlikle müsaade edilmeyeceğini vurgulayarak, “Yaylalarımız Allah vergisi, doğa harikası, mükemmel yerler, bilinçsizce yaklaşılmasına izin vermeyeceğiz. Art niyetli kişilere kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Son olarak kıyılardaki kaçak yapılarla ilgili olarak bazı ilçelerimizde kaymakamlıklar müdahale etti. Kıyılarda gerekeni yaptık, kamuoyundan olumlu dönüşler aldık, aynısını yaylalarda da yapıyoruz, yapacağız. Kaymakam arkadaşlarımızın bu konuda daha özel bir yoğunlaşma içinde olması gerekiyor. Bu konuda açık ve net olmamız, kararlı olmamız şart. Biz kamunun hukukunu ve hakkını korumak zorundayız. Türkiyemizin en önemli vilayetlerinden birini yönetiyoruz. Dolayısıyla üzerimize büyük görevler düşüyor. Tam bir özen ve duyarlılıkla hareket etmek zorundayız. Daha fazla gayret edeceğiz. Gerekirse yedi gün yirmi dört saat çalışacağız” dedi.

Vali Yavuz’un konuşmasının ardından Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp tarafından konuyla ilgili mevzuatı içeren bir sunum yapıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.