DOLAR 32,5688
EURO 34,7585
ALTIN 2495,607
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Tiski’den ‘Dünya Su Günü’ Etkinliği

tha  – Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü, “22 Mart Dünya Su Günü” dolayısıyla şehrin farklı noktalarında bir dizi etkinlik düzenledi. Başkan Zorluoğlu da Meydan’da kurulan stantı ziyaret etti

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından 1993 yılında “Dünya Su Günü” olarak ilan edilen 22 Mart tarihi, dünyanın birçok kentinde olduğu gibi Trabzon’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü de bugünün anlam ve önemine binaen şehrin farklı noktalarında bir dizi farkındalık etkinliği düzenledi.

OKULLARA HEDİYELER GÖNDERİLDİ

Pandemi nedeniyle oldukça kısıtlı tutulan etkinlikler kapsamında belirlenen okullara çocukları su tasarrufu ve çevre konusunda bilinçlendirmek amacıyla çeşitli materyaller dağıtıldı. TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ve Genel Müdür Yardımcısı Yılmaz Görmüş’ün katıldığı programda Derecik İlkokulu, Prof. İhsan Koz İlkokulu ve Hasan Ali Yücel İlkokulu yönetimlerine materyaller teslim edildi.

OKUL MÜDÜRÜ ŞEN: SUYUMUZU KORUYALIM

Teslim töreninde konuşan Prof. İhsan Koz İlkokulu Müdürü Tansu Şen, “22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle TİSKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından çocuklarımıza armağan edilmek üzere hazırlanan materyalleri teslim aldık. Hayat kaynağımız olan suyumuzu hep birlikte korumalıyız. Bu anlamlı hediyeleri nedeniyle başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu olmak üzere TİSKİ Genel Müdürümüze ve tüm TİSKİ ailesine şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

TEKATAŞ: SU BİLİNCİNİ SAĞLAMALIYIZ

Suyun öneminin her geçen gün daha da arttığına dikkat çeken TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın su tasarrufu konusunda bilinçlenmesini sağlamak adına Büyükşehir Belediye Başkanımız öncülüğünde çeşitli etkinlikler düzenledik. Kuraklığın her geçen gün daha da gündemimize girdiği bir zamanda Trabzon’da bu tür etkinlikleri artırarak, su bilincini sağlamaya çalışacağız” diye konuştu.

MEYDAN’DA ETKİNLİK ÇADIRI KURULDU

Öte yandan Atatürk Meydanı’nda stant kuran TİSKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşlara su ve günün anlamına uygun broşür ve çeşitli materyaller dağıttı.  Etkinliklerle; canlı yaşamı ve doğal dengenin korunması için büyük önem taşıyan su kaynaklarının bilinçli, duyarlı ve akılcı kullanımının gerekliliği konusunda farkındalığı yüksek bir nesil yetiştirmek ve insanları su sevgisi etrafında buluşturmak amaçlandı.

BAŞKAN ZORLUOĞLU DA ZİYARET ETTİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da stantı ziyaret ederek, görevli personele kolaylıklar diledi. Suyun öneminin halka iyi anlatılması gerektiğini ifade eden Başkan Zorluoğlu, yapılan etkinliğin bu manada oldukça önemli olduğunu söyledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.