DOLAR 32,6072
EURO 34,8039
ALTIN 2489,989
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Sudanlı Trabzonsporlulardan Büyükşehir’e Ziyaret

tha – Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamaları, tüm dünyada ses getirmeye devam ediyor. Kutlamalardan etkilenerek şehre gelen Sudanlı Trabzonspor taraftarları, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamaları büyük yankı uyandırmaya devam ederken, Trabzon’a ilgi de her geçen gün artıyor. Sudanlı taraftarlar da Trabzonspor Kulübü’nü ve Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret ettiler. Sudanlı Trabzonspor taraftarları, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman tarafından ağırlandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vekili Ataman, “Trabzonspor’umuzun şampiyonluğu bizleri ve dünya ülkelerindeki tüm Trabzonspor taraftarlarını çok mutlu etti. En küçük bir olumsuzluğun yaşanmadığı şampiyonluk kutlamaları ile de tüm dünyaya örnek olduğumuza inanıyorum. Kutlamaların ardından şehrimize olan ilgili her geçen gün artıyor. Bugün sizleri de misafir etmekten memnuniyet duyuyorum” dedi.

GÖRSEL ŞÖLEN YAŞATTINIZ

Sudan’dan gelen heyet ise, Trabzon’da bulunmaktan çok mutlu olduklarını dile getirerek, “Sizleri hem şampiyonluğunuz hem de ev sahipliği yaptığınız muhteşem kutlamalar nedeniyle tebrik ediyoruz. Tüm dünyaya görsel şölen yaşattınız” ifadelerini kullandılar.

TRABZONSPOR FORMASI HEDİYE ETTİ

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, ziyaretin sonunda Sudanlı heyete Trabzonspor forması hediye etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.