DOLAR 32,6072
EURO 34,8039
ALTIN 2489,989
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIMIZIN ZİYARETİ

İLİMİZİN HER ALANDA KALKINMASI VE GELİŞMESİNDE TÜM SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIMIZIN GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİ ÖNEMSİYORUZ

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, sırasıyla Makine Mühendisleri Odası Başkanı Şaban Bülbül, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Mustafa Yaylalı, Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü Adnan İpek ve Trabzon Merkez Bankası Şube Müdürü Ramazan Karaman’a iadeyi ziyaretti bulundu.

            MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASI İLİMİZİN KALKINMASI VE GELİŞMESİNDE ÖNEMLİ ROL OYNUYOR

Vali Öz ilk olarak Makine Mühendisleri Odasına ziyaretini gerçekleştirdi. Oda Başkanı Şaban Bülbül ile yaptığı görüşmede; Makine Mühendisleri Odamız ilimizin kalkınması, gelişmesi ve sanayileşmesi açısından önemli hizmetleri olan bir kurum olduğunu söyleyen Vali “ Özellikle binasının şehir estetiğine uygun olması ve eğitim alt yapısının güçlü olması münasebetiyle farklılık göstermektedir.  Odamızla hem şehrin genel sorunların, projelerini, beklentilerini, geleceğini hem de meslek mensuplarıyla ilgili genel değerlendirmelerde bulunma fırsatımız bulduk.  Bundan sonraki süreçte de Trabzon Mimar Mühendisler Odaları Birliğinin oluşturduğu platformda daha sık bir araya gelip ilgili konularla istişare etmenin yararlı olacağını değerlendirdik. Duyarlılıkları ve güzel çalışmalarından dolayı oda yönetimine ve bütün üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

            İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODAMIZ ŞEHRİMİZİN GELİŞMESİ, KALKINMASI, ÖZELLİKLE İNŞAAT VE ALT YAPI YATIRIMLARINDA ÖNEMLİ ÇALIŞMALARI OLAN KURUMLARIMIZDAN BİRİSİDİR

Makine Mühendisleri Odası’na yaptığı ziyaretin ardından İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret eden Vali Öz, Oda Başkanı Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüştü. İnşaat Mühendisleri Odasının bölgede önemli güce sahip olduğunu söyleyen Vali Öz, “ İnşaat Mühendisleri Odamız şehrimizin gelişmesi, kalkınması, özellikle inşaat ve alt yapı yatırımlarında önemli çalışmaları olan kurumlarımızdan birisidir. Yapmış olduğumuz görüşmelerde başta şehrimizin imar yapısı olmak üzere genel sorunlarını ve yaşanan bazı sorunlar karşısında yapılabilecek çalışmaları değerlendirmelerde bulunduk” dedi.

            KREDİ YURTLAR KURUMU 9 BİNİ AŞKIN YURT KAPASİTESİ, BURS VE KREDİ HİZMETLERİYLE ÖĞRENCİLERİMİZE GÜZEL, ÖNEMLİ VE KALİTELİ HİZMETLER SUNMAKTADIR

Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü Adnan İpek’i ziyaret eden Vali Öz, Müdür İpek’ten yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kredi Yurtlar Kurumumuz son yıllarda yapmış olduğu büyük hamlelerle birlikte Üniversite ve Yüksek Öğretim öğrencilerimize hizmet eden önemli kurumlarımızdandır. Kredi Yurtlar Kurumu 9 bini aşkın yurt kapasitesi, burs ve kredi hizmetleriyle öğrencilerimize güzel, önemli ve kaliteli hizmetler sunmaktadır. Bunların yanında kurumumuz merkez Söğütlüde bin 100 kişilik, Vakfıkebir ve Sürmene de 400 er kişilik öğrenci yurtlarının inşaatı hızla devam etmektedir. Bu yurtlarımızı önümüzdeki eğitim -öğretim yılına yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu sayede öğrencilerimiz daha nitelikli ve kaliteli bir ortamda barınma imkânına kavuşmuş olacaklar.

Kredi Yurtlar Kurumuyla ilgili yeni bir yasal düzenlemenin de olduğunu söyleyen Vali Öz,  “Önümüzdeki süreçte Kredi Yurtlar Kurumu, İl Müdürlükleri olarak yeniden teşkilatlanmasına devam edecek. Ve bu şekliyle daha kaliteli, nitelikli ve yoğunlaşmış bir hizmet kapasitesine ulaşmış olacaklar” dedi.

           MERKEZ BANKASI BÖLGEMİZE VE İLİMİZE ÖNEMLİ HİZMETLERİ OLAN VE BANKACILIK SEKTÖRÜNDE ÖNEMLİ DÜZENLEYİCİ HİZMETLERİ BULUNAN BİR KURUMDUR

Vali Öz son olarak Merkez Bankası Şube Müdürü Ramazan Karaman’ı ziyaret etti. Merkez Bankası Şube binasında yapılan görüşmede; “Merkez Bankası bölgemize ve ilimize önemli hizmetleri olan ve bankacılık sektöründe önemli düzenleyici hizmetleri bulunan bir kurumdur. 70 kişiye aşkın çalışanı ile bölgedeki bankacılık sektörünün dinamosu olan ve bölgenin ekonomik durumuyla ilgili üst kurumları da zaman zaman raporlamasıyla,  bilgilendirmesiyle ve piyasa araştırmasıyla da bölgemiz için önemli bir güç konumundadır.” dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.