DOLAR 32,3886
EURO 35,031
ALTIN 2326,339
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Şenol Güneş’ten Büyükşehir’e Ziyaret

tha – A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman’ı ziyaret etti.

Başkan Vekili Atilla Ataman ve Şenol Güneş, ziyaret sırasında spor başta olmak üzere birçok konuda görüş alışverişinde bulundu.

BAŞARILARI İLE GÖĞSÜMÜZÜ KABARTIYOR

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş’in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, “Trabzon’umuzun çok önemli bir değeri olan Şenol Hocamızın ziyaretinden çok mutlu olduk. Ülkemizde ve dünya çapındaki başarılarıyla adından söz ettiren hocamızla her zaman gurur duyuyoruz. Başarıları ile Türk milletinin ve özellikle de biz Trabzonluların göğsünü kabartıyor. Milli Takımımız da hocamızla büyük bir çıkış yakaladı. Şenol Hocamıza ve A Milli Futbol Takımı’na başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.