DOLAR 32,5407
EURO 34,9551
ALTIN 2456,905
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Ortahisar yılın ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi

Meclis (1) (Copy)tha – Ortahisar Belediyesi Meclisi 2017 yılının ilk meclis toplantısını Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç başkanlığında gerçekleştirdi. Başkan Genç meclis toplantısının açılışında 1 Ocak gecesi İstanbul’da Reina adlı gece kulübünde meydana gelen terör saldırısını lanetledi. Saldırıda yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı dileklerini ileten Başkan Genç, bu tür terör saldırılarının Türkiye’nin birlik ve beraberliğini bozamayacağını belirterek, “Hain odakların yaptığı bu tür terör saldırıları milletimiz mücadele azmini daha da artıracaktır. Türk milleti bu hain girişimlere karşı en güzel cevabını 15 Temmuz’da verdi. Bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde içteki ve dıştaki bu terör odaklarına karşı tek vücut olarak kardeşliğimizi koruyacağız.  Ülkemizi ve milletimizi bölmeye yönelik bu girişimler asla başarıya ulaşamayacaktır. Bu saldırıları düzenleyenler terör örgütleri ve onların arkasındaki güçler milletimizin vakar ve sağduyusu karşısında hüsrana  uğrayacaktır. Bir kez daha bu hain terör saldırılarında yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve yakınlarına da başsağlığı dileklerimi eletiyorum.” ifadelerine yer verdi.

Meclis (2) (Copy)

Başkan Genç’in 2016 Aralık ayıyla ilgili faaliyetlerin sunumundan sonra gündeme ilişkin maddelerin görüşülmesine geçildi.  Meclise gündem maddesi olarak gelen Denetim Komisyonuna üye seçimi yapılarak, Tahsin Bayrak, Hasan Yılmaz, Turan Terzi, Ayşegül Yılmaz ve Deviş Köz Denetim Komisyonu’na üye olarak seçildi. 2017 yılı meclis tatil ayı ağustos olarak kabul edildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.