DOLAR 32,4931
EURO 34,7706
ALTIN 2491,897
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Okulum Temiz Belgesi Verildi

tha – Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Düzköy’de Çeşitli temaslarda bulundu

Vali İsmail Ustaoğlu, “Okulum Temiz Belgesi” teslim töreni için gittiği Düzköy’de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Hafız Mehmet Ofluoğlu İlkokulunda düzenlenen törende, Okulum Temiz Projesi’nin, il geneline yayıldığını aktaran Vali Ustaoğlu, velilere de seslenerek; çocuklarının okullarda virüse karşı daha güvende olacağını kaydetti.

Kovid-19 salgınıyla her alanda mücadelenin çok önemli olduğuna işaret eden Vali Ustaoğlu, “Tüm ilçelerimizde 22 ayrı sektöre yönelik denetimler gerçekleştiriyoruz. Okullarımızda alacağımız tedbirler şu günlerde daha önemli hale geldi. Şu ana kadar yapılan çalışmalar gösteriyor ki; okullardan kaynaklı vaka sayımız az. Bu tablo, velilerimiz açısından da sevindiricidir. Arzu ediyoruz ki; çalışmalar ve alınan tedbirler karşılığını aynı şekilde göstersin.” dedi.

Velilere, daha önceki okul ziyaretlerinde yaptığı; ‘çocuklarınızı gönül rahatlığıyla okula gönderin’ çağrısını yineleyen Vali Ustaoğlu, şunları söyledi:

“Çocuklarımız, okula gitmeleri durumunda, aldığımız tedbirler kapsamında virüs taşıma veya temas anlamında daha çok kontrol altında oluyor. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak okullarına gelen yavrularımız, okulda da aynı tedbirler kararlılıkla uygulandığı için daha güvende oluyor. Bu vesileyle Okulum Temiz Belgesi alan tüm okullarımızın idarecilerini ve öğretmenlerini tebrik ediyor, kampanyada emeği bulunan ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.”

Daha sonra Kaymakam Bilal Basrı, İl Millî Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ve öğretmenlerle birlikte okulda incelemelerde bulunan Vali Ustaoğlu, gezdiği sınıflardaki öğrencilere çeşitli armağanlar verdi.

Düzköy temasları kapsamında, beraberindeki kurum amirleriyle ziyaret ettiği hükümet konağında, Kaymakam Bilal Basrı ve kaymakamlık personeli ile bir araya gelen Vali Ustaoğlu, Kaymakam Basrı’dan ilçede yürütülen kamu hizmetleri hakkına bilgi aldı.

Kaymakamlığın ardından İl Emniyet Müdürü Metin Alper ve beraberindekilerle, Düzköy İlçe Emniyet Amirliğini de ziyaret eden Vali Ustaoğlu, burada bir araya geldiği personele, başarı dileklerini bildirdi.

İlçedeki programının devamında, beraberindekilerle Düzköy Belediyesine geçen Vali Ustaoğlu, Başkan Yılmaz Ankara ile bir araya gelerek, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Düzköy temaslarını İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretiyle tamamlayan Vali İsmail Ustaoğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Orhan Sırma ve komutanlık personeline vazifelerinde kolaylık diledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.