DOLAR 32,5088
EURO 34,9418
ALTIN 2434,308
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesini Ziyaret Etti

Sağlık Kenti Olma Yolunda Emin Adımlarla İlerleyen Trabzon’un Daha Kaliteli Sağlık Hizmeti Verebilmesi İçin Altyapısını Güçlendireceğiz

           Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesini Ziyaret Etti

Burada oluşturulan yeni birimlerde inceleme yapan Vali Öz’e ziyareti sırasında Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Yard.Doç.Dr. Halit Çınarka, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Şafak Sünbül, Mali Hizmetler Başkanı Dr. Eczacı Selim Seyis, Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Cevahir Arduç eşlik etti.

Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi kampüsünde kurulacak olan yeni birimlerle daha işlevsel hale geleceğini söyleyen Vali Öz, “Hastanemiz bünyesinde oluşturulan ameliyathanenin düzenlemesi tamamlandı. Kadın Doğum ve Çocuk Servisi ile ilgili de önümüzdeki süreçte yeni çalışmalarımız ve onarımlar gerçekleştirilecek. Yine hastanemiz bünyesinde Psikiyatri, Alkol ve Madde Bağımlılığı İle Mücadele Merkezi (AMATEM)’nin kurulmasıyla ilgili çalışmaları da hızlandıracağız. Toplum Ruh Sağlığı Birimimiz de hastane bünyesinde faaliyetini sürdürmektedir. Dolayısıyla Psikiyatri, AMATEM ve Toplum Ruh Sağlığı Birimi ile beraber bu bölgede hastalarımız için entegre bir yapı oluşturmuş olacağız.

Hastanemizin diğer bazı bölümlerinde de yapılacak onarım ve düzenlemelerle Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanemiz daha modern, daha sağlıklı hizmet verebilir bir hale gelecektir. Amacımız insanlarımıza daha kaliteli sağlık hizmeti verebilmek için altyapıyı güçlendirmektir” dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.