DOLAR 32,4838
EURO 34,7305
ALTIN 2496,135
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Miniklere Su Bilinci

tha – Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından 22 Mart Dünya Su Günü etkinlikleri başladı. 2 günde 500 öğrenciye “İbiş ile Damlacık” adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 22 Mart Dünya Su Günü’ne dikkat çekmek ve gelecek nesillere su verimliliği, su tasarrufu ve suyun önemini anlatmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikler başladı. TİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan “İbiş ile Damlacık” adlı tiyatro oyununu 2 günde 500 ilköğretim öğrencisi izledi. Bir ay boyunca devam edecek etkinlikler kapsamında 18 ilçe ve 30 okulda tiyatro oyunu sahnelenecek.

MİNİKLERDEN BÜYÜK İLGİ

İlk iki günde Yomra Merkez Anaokulu, Arsin Atatürk İlkokulu, Tonya Karaağaçlı İlkokulu ve Vakfıkebir Cumhuriyet Anaokulu’nda gerçekleştirilen tiyatro etkinliği öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Suyun tasarruflu kullanılması konusunda çocukları eğlendirerek bilinçlendiren “İbiş ile Damlacık” adlı oyunda çocuklara suyun ne denli önemli olduğuna dair mesajlar verildi.

BİR DİZİ ETKİNLİK YAPILACAK

Etkinliklerle ilgili Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzalayan TİSKİ Genel Müdürlüğü, 18 ilçe ve 30 okuldaki tiyatro gösterimlerinin yanı sıra; liseler arası kısa film yarışması, öğrencilerle fidan dikimi, su sempozyumu, kaynağından musluğa suyun serüveninin anlatılacağı arıtma tesisi ziyaretleri, 22 Mart günü Meydan’da su etkinliği ve gala gecesi gibi pek çok etkinlik düzenleyecek.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.