DOLAR 32,45
EURO 34,7826
ALTIN 2427,489
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Medikal sektörünün talepleri TTSO’da görüşüldü

tha – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) medikal sektörü temsilcilerinin oluşturduğu 18. Meslek Komitesi tarafından düzenlenen toplantıda sektörün talepleri ve çözüm önerileri dile getirildi.

Toplantıya TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, 18. Meslek Komitesi’nden TTSO Meclis Üyeleri Onur Sağır ve Şaban Doksanoğlu, 18. Meslek Komitesi Başkanı Okan Alemdaroğlu, komite üyeleri, sektör ve kamu kurumları temsilcileri katıldı.

MEDİKAL SEKTÖRÜNÜN TALEPLERİ BAKAN ALBAYRAK’A DOSYA HALİNDE SUNULDU

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, 18. Meslek Komitesi’nin sektörünün sorunlarını ve taleplerini iyi takip ettiğini belirterek, “Üyelerimizden gelen tüm sorunlar ilgili meslek komitesi tarafından incelenip bize getiriliyor. Biz de TOBB ve ilgili bakanlıklara gönderip takip ediyoruz. TOBB’da biriken tüm talepler bakanlıklarda mutlaka takip ediliyor, gerekirse kanuni düzenlemelerinin altyapısı da hazırlanıp bakanlıkların teknik ekipleriyle yeni kanun ve yönetmeliklerin çıkarılması için çalışmalar yapılıyor. Ayrıca iş dünyasının tüm talepleri, her yıl yapılan Türkiye Ekonomi Şurası ve sektörel toplantılarda bizzat Sayın Cumhurbaşkanımız ve ilgili tüm bakanlarımıza iletiliyor. Ayrıca fırsat buldukça taleplerimizi Bakanlarımıza bizzat iletiyoruz. Geçtiğimiz günlerde Trabzon’da ağırladığımız Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak’a da medikal sektörünün taleplerini içeren dosya verildi. Sağlık Bakanımızla görüşüp gereğini yapacağını ifade etti. Berat Albayrak bakanımıza tekrar teşekkür ediyorum. Bütün konulara anında el atıyor ve hallediyor. Sizlerin talepleri de umarız en kısa zamanda çözülür. Çok uzamadan gereğinin yapılmasını bekliyoruz” dedi.

Toplantıda sektör temsilcileri Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta ve diğer ilgililerle birlikte, medikalcilerin talepleri ve çözüm önerileri konusunda görüş alışverişinde bulundu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.