DOLAR 32,3851
EURO 35,0294
ALTIN 2327,043
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Genç, ekoparkı inceledi

tha – Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Beşirli sahilinde yapımı devam eden Ekopark’ta incelemelerde bulundu.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Beşirli sahilinde yapımı devam eden Ekopark’ta incelemelerde bulundu.

Ekopark’ın Ağustos ayında tamamlanacağını belirten Başkan Genç, projenin bitmesiyle birlikte Ekopark’ın Trabzon’un bitki müzesi hüviyetine sahip ilk parkı olacağını söyledi. Ekopark’ta ağaçların arasından geçirilen yürüyüş yolunda gezinti yapan Başkan Genç, “Ekoparkımız, Ortahisar’ın güzel doğasına güzellik katacak örnek bir proje olacak. İlçemizde her daim dile getirdiğimiz gibi yeşil alanları artırmak için büyük ve küçük ölçekli birçok park yapıyoruz. Bu parkımız bunlardan kapsamı itibarıyla farklı bir proje oldu. Öncelikle sahilde inşa edilmesini çok önemli buluyorum. Sahile gelen vatandaşlarımızı yeşille buluşturacak, aileleriyle daha keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak çok güzel bir dinlenme ve eğlenme alanı oluşacak. Havuzuyla, ahşap kulübesiyle ve mobilyalarıyla parkımız çoluk-çocuk, yaşlı-genç herkes için cazibe merkezi olacak. Çocuklar ağaçlarla, toprakla buluşacak ve tabiat sevgisi kazanacaklar. Ağaçların arasında inşa ettiğimiz ve yüksekliği ağaçların yarı boyuna kadar ulaşan yürüyüş yolu da şehrimiz için bir ilk olacak. Vatandaşlarımız ağaç dalları arasında adeta onlara dokunarak, ağaçlarla iç içe gezintinin keyfini çıkaracak” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.