DOLAR 32,466
EURO 34,7419
ALTIN 2435,307
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

KTÜ’den Başarı Hikâyeleri-4 Etkinliği Gerçekleştirildi

tha – KTÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KM) ile Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü iş birliği ile düzenlenen “KTÜ’den Başarı Hikâyeleri” konulu etkinlik, Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Etkinlik, Üniversitenin Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU’nun, Karadeniz İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Edip SEVİNÇ ile ilgili bir tanıtım sunumu yapmasıyla başladı. Ardından Karadeniz İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Edip SEVİNÇ, öğrencilik zamanlarından başlayan başarı hikâyesinin, bugünlere gelene kadar geçirdiği değişim ve verdiği kararların, bugününe etkisini anlattı.

İş dünyasına atılmak isteyen ve başarılı olmak isteyen öğrencilerin, atacakları adımlarda nelere dikkat etmeleri gerektiğini, kendi hayatından örnekler vererek ifade etti. Gençlerin, günümüzde değişime ayak uydurması gerektiğinin ve eğitimin her yaştaki insan için geçerli ve önemli olduğunun, kendilerini sürekli geliştirip yeni nitelikler kazanmalarının önemine vurgu yaptı. Etkinlik, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’nın, İlyas Edip SEVİNÇ’e plaket takdiminin ardından sona erdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.