DOLAR 32,5544
EURO 34,9446
ALTIN 2439,802
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

KTÜ’den Başarı Hikâyeleri-3 Etkinliği

tha – KTÜ Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin, 21-26 Mart Orman Haftası münasebetiyle düzenlediği, Orman Genel Müdürü Bekir KARACABEY ve Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan TÜRKYILMAZ’ın katılım sağladığı  “KTÜ’den Başarı Hikâyeleri-3” etkinliği, 24 Mart saat 14.00’te, Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Açılış konuşmalarını KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’nın yaptığı, “Konferans serilerimizi düzenlemekteki amacımız, KTÜ mezunu olup başarı hikâyesi yazan kişileri öğrencilerimizle buluşturmak; onların bilgilerini, pratiklerini, tecrübelerini öğrencilerimize aktarmaktır. Bugün Orman Fakültemizden mezun iki güzide insanı ağırlıyoruz. Kendileriyle gurur duyuyoruz. Şu ana bulundukları mevki itibariyle çok önemli görevler ifa ediyorlar.” sözlerine yer verdiği program, Orman Genel Müdürü Bekir KARACABEY ve Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan TÜRKYILMAZ’ın sunumu ile devam etti.

Orman Genel Müdürü Bekir KARACABEY sunumunda “1989 yılında öğrenci olarak geldiğim Üniversitemizde bugün, Üniversitemizin yetiştirmiş olduğu ve memleketimize güzel hizmetler eden birisi olarak buraya davet edilmek gurur sebebi… Çanakkale Savaşları’nda atalarımız, dedelerimiz bu ülkeyi savunmak, korumak için, düşman çizmesi altında çiğnenmesin diye nasıl canlarını feda ettilerse bizim teşkilatımız da 133 mesai arkadaşımızı şehit vererek bu ülkenin üstündeki yeşil yorganı, ormanları korumak için mücadele etti. Yaptığımız işi aslında vatan savunması olarak da görüyoruz. Geçtiğimiz hafta vizyona giren sinema filmi tadında bir belgeselimiz oldu. Adına ‘Çanakkale Ruhu-Orman Vatandır’ dedik.” sözlerine yer vermesinin ardından Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan TÜRKYILMAZ sözü aldı. Konuşmacıların kıymetli tecrübelerini aktardığı ve kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdığı program, plaket takdimi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.