DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

KTÜ çocuklarla şenlendi

tha – Karadeniz Teknik Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu ve Farabi Hastanesi Başhekimliğinin organizasyonunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi ve KTÜ çocuklarla şenlendi.

KTÜ 15 Temmuz Demokrasi Meydanındaki şenlikte, deprem yaşamış ve halen Trabzon’da yaşamlarını sürdüren çocuklar ve ailelerinin de aralarında bulunduğu bini aşkın kişi unutulmaz bir gün geçirdi.

Yabancı Diller bölümü öğretim görevlileri Sinem Çol ve Zeynep Yahyaoğlu’un gerçekleştirdiği Oyun Şenliği ile başlayan etkinlik yağan yağmura aldırmadan tüm coskusu ile devam etti.

“KTÜ Fark Et Fark Yarat” ekibi ile birlikte alanda hazırlanmış olan ikramlar ile birlikte canlı performansla çocuk şarkıları seslendirildi. Ayrıca, sanat atölyeleri de çocukların becerilerini sergilemeleri için bir fırsat sunarak, palyaço ve masal kahramanları eşliğinde yüz boyama, ebru, baskı ve resim standı gibi sanatsal aktiviteler gerçekleştirildi.

Çocuklar ayrıca uçurtma yapma, geleneksel bahçe oyunları, top oyunları, çuval ve yumurta yarışları yapıldı.

Tüm bu eğlenceli etkinlikler yapılırken acı deprem sonrası kaybedilen çocuklar da unutulmadı, onlar için gökyüzüne yüzlerce balon bırakıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.