DOLAR 32,6072
EURO 34,8039
ALTIN 2489,989
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Kemeraltı Ziyareti

       BEN HALKIN ARASINDA MUTLUYUM
Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Çoban, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve AK Parti Ortahisar İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Kemeraltı esnafını ziyaret etti.

      ORTAHİSAR FARKINI ORTAYA KOYUYOR
Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Kemeraltı esnafını tek tek gezerek, onlarla sohbet edip taleplerini dinledi. Başkan Genç, Belediye hizmetlerinin kesintisiz devam ettiğini belirterek, hızla gelişim gösteren Ortahisar’ın yapılan hizmetlerle ve ilklerle farkını ortaya koyduğunu söyledi.

Cuma günlerini iple çektiğini belirten Başkan Genç, “Her Cuma günü bir mahallemizi zaman kalırsa iki mahallemizi ziyaret ediyorum. Sadece seçimden sonra 36 mahallemizi ziyaret ettim. Bunun yanında cenaze ve açılış veya farklı bir davet için katıldıklarım hariç 36 mahallemizi ziyaret ederek vatandaşlarımızın taleplerini dinledim. Her Perşembe halk günü yapıyorum. Sizlerin, halkın arasında olduğum zaman çok mutlu oluyorum. Sizlerle buluşmak için sabırsızlanıyorum. Neden bunu söylüyorum; Burada yaşayan vatandaşlarımız buranın sorunu en iyi onlar bilir.

Hiç bir hizmetimi ben yaptım oldu bitti anlayışıyla yerine getirmem. Önce mahallede veya şimdi burada esnafa soruyorum ne yapmamız lazım ve ona göre hizmet yapıyorum.  Ben seçimden önce vatandaşlara bir söz vermiştim. Ortahisar’ı halk ile beraber yöneteceğim demiştim ve bunu da yapıyorum. Bu tür ziyaretlerde sorunları daha kısa sürede çözüme kavuşturmak ve hizmet üretmek her zaman belediye işleyişinin genel kuralıdır” dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.