DOLAR 32,3252
EURO 35,1482
ALTIN 2297,766
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Turizm Değerlendirilme Toplantısı yapıldı

tha – Trabzon İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Turizm Değerlendirilme Toplantısı, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Trabzon Valiliğinde yapılan toplantıya Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, TTSO Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Özcan İlarslan, DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mustafa Asan, TÜRSAB Bölge Temsil Kurulu Başkanı Volkan Kantarcı ile turizmin diğer paydaşları katıldı.

Vali İsmail Ustaoğlu, “Bakanlığımızın genelgesi doğrultusunda illerde turizm tanıtım ve geliştirme kurullarını oluşturulması, turizm ile ilgili vizyonun belirlenmesi, yapılacak çalışmalarda da koordinasyon ve iş birliği içinde kurul oluşturulması sağlanacaktır. Trabzon’umuzda daha önceden turizm konseyini oluşturmuştuk. Bakanlığımızın genelgesini turizm konseyi ile örtüştürüp Trabzon’da turizmi ileri seviyelere taşımaya çalışacağız” dedi.

Toplantıda ayrıca 2021 yılının değerlendirmesi ve 2022 yılında yapılacak çalışmalar ve hedefler ele alındı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.