DOLAR 32,3461
EURO 35,1163
ALTIN 2308,143
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Özdil TTSO’yu ziyaret etti

tha – Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Recep Süleyman Özdil, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret etti.

Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Recep Süleyman Özdil, pandeminin ekonomide çok geniş bir etki alanı olduğunu belirterek, “Pandemi, küçük esnaftan en büyük sanayiciye kadar herkesi etkiledi. Aşılama çalışmalarıyla inşallah kontrol altına alınacak. Bu yıldan itibaren pandeminin etkisinin azalacağını tahmin ediyoruz. Ancak tedbiri kesinlikle elden bırakmamalıyız. Pandemi döneminde sağladığımız desteklerle piyasayı rahatlatmaya çalıştık. Bu süreçte kredilerin doğru yerlere gittiğini gördük. Trabzon’da 565 firmaya 392 milyon lira tutarında can suyu kredisi sağladık” dedi.

HACISALİHOĞLU TALEPLERİ AKTARDI

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da Halkbank’ın her zaman sanayicinin yanında olduğunu belirterek, ziyaret için teşekkür etti. Hacısalihoğlu, başta ekspertiz konusunda yaşanan sorunlar olmak üzere iş dünyasının bankacılık sektöründen taleplerini ve çözüm önerilerini de Özdil’e aktardı. Halkbank Bölge Koordinatörlüğü yetkilileri ve TTSO yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyaretin anısına Başkan Hacısalihoğlu Özdil’e telkâri sanatıyla yapılmış vazo hediye etti.

TTSO ÖZEL İPEKYOLU MÜZESİNİ GEZDİ

Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Recep Süleyman Özdil, Kültür ve Turizm Bakanlığı TTSO Özel İpekyolu Müzesi’ni de gezerek Başkan Hacısalihoğlu’ndan tarihi eserler hakkında detaylı bilgi aldı. Hacısalihoğlu, ayrıca Dijital Kütüphane ve Kaybolmaya Yüz Tutmuş Yöresel Çalgılar uygulamaları hakkında da Özdil’e bilgi aktardı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.