DOLAR 32,5686
EURO 34,728
ALTIN 2490,645
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Güçbirliği Oluşturdular

tha – Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman ile bir araya geldi.

Aktürk, Büyükşehir Belediyesi yönetimi ile şehrin menfaatine olacak her konuda aynı masa etrafında oturup istişare edeceğini dile getirdi.

Aktürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile kişisel bir sıkıntısı olmadığını, hizmet bekleyen mahallelerin sorunlarını kendilerine taşıyıp bu sıkıntılarına çözüm aradıklarını dile getirdi. Mahalle muhtarlarından gelen istek ve talepleri Büyükşehir yönetimine taşımaya devam edeceklerini belirten Aktürk, “Muhtarlarımız ve belediye yönetimlerimiz ile birlikte şehrin sıkıntılarını aşmak adına mesaide olduk, olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Aktürk sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben sadece Trabzon’daki değil, ülkedeki tüm muhtarların Başkanıyım. Dolayısı ile şehirde bir muhtarın dahi sıkıntısı giderilmediğinde bunun üzüntüsünü yaşıyorum. Tüm sıkıntıların giderilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu paralelde gerek ilçe belediyeleri gerekse Büyükşehir belediyemiz ile de sıkı diyaloglarımız devam edecektir.”

Güçbirliği ile Trabzon’a, tüm muhtarlarımızla birlikte güzel hizmetler vermeye devam edeceklerini dile getiren, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu,Trabzon bizim herşeyimizdir,

bu güzel şehre hizmetlerimiz artacaktır.

Alt yapısı ve üst yapısı sistematik bir şekilde devam eden Trabzon’da,daha iyi ortam oluşturmak için ne gerekiyorsa yapılacaktır görüşü teyit edilmiş oldu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.