DOLAR 32,5688
EURO 34,8859
ALTIN 2438,093
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Genç’ten Başbakana Brifing

Genç’ten Başbakana Brifing

AK Parti 5. Olağan İl Kongresi için Trabzon’a gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’ten belediye çalışmalarına ilişkin brifing aldı.

Özellikle Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen doğalgaz, çimento fabrikasının şehir dışına taşınması ve kentsel dönüşümlerin hızlandırılması gibi birçok projenin yapılması için destek isteyen Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’e Başbakan Davutoğlu destek sözü verdi.

Başbakandan Projelere Destek

Başbakan Davutoğlu’nun Trabzon’a gelişi dolayısıyla yoğun bir gün yaşadıklarını ifade eden başkan Genç, “Başbakanımızla valilikte tüm ilçe belediye başkanlarının ve büyükşehir belediye başkanımızın katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdik. Burada büyükşehir olmamız hasebiyle ekonomik anlamda sıkıntı çeken ilçe belediyelerimizin durumunu gündeme alarak sorunun giderilmesi için belediye başkanlarımızla birlikte Başbakanımızdan destek istedik. Başbakanımız bu konuda ilçe belediyelerine yardımcı olacağını ifade etti. Ayrıca sayın Başbakanımızdan Büyükşehir Belediye başkanımızla birlikte Hüseyin Avni Aker Stadyumunun bulunduğu alanın yeşillendirilmesi ve Yavuz Selim Stadının sembolik olarak orada kalması konusunda destek istedik” şeklinde konuştu.

Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu Trabzon’da ağırlamanın gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Genç,”Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, Trabzon’un kendisi için ayrı bir önem arz ettiğini bizlere ifade etti. Başbakanımızın Trabzon’a vermiş olduğu desteğe de bizzat şahit olduk” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.