DOLAR 32,5695
EURO 34,9875
ALTIN 2423,528
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Genç, MHP ile bayramlaştı

Bayram ziyaretlerine ara vermeden devam eden Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç siyasi partilerden ilk ziyaretini Milliyetçi Hareket Partisi’ne yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Teşkilatı’nda İl Başkanı Muammer Demeli ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Başkan Genç’e Ortahisar AK Parti meclis üyeleri Firar Bayrak, Galip Hacıoğlu, Mustafa Dinçer ve Kemal Çoban da eşlik etti. Çok samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Demeli ile Başkan Genç bayramın Trabzon’da ve bütün yurtta bayramların ruhuna uygun olarak huzur ve barış içinde geçtiğini dile getirdi. Her iki başkan da mübarek Ramazan Bayramı’nın Müslüman dünyasında akan gözyaşlarının dinmesine vesile olması dileğinde bulundu. İl Başkanı Demeli ve üyeler ile bayram sohbeti yapan Başkan Genç bayramların bütün Müslümanlar arasında olduğu gibi siyasi partiler arasında da yaşanan küskünlüklerin, kırgınlıkların ve rekabetin giderilmesi için bir fırsat olduğunu söyledi. İdeolojisi ne olursa olsun bütün siyasi partilerin daha iyi hizmet ve daha iyi yönetim iddiasıyla ortaya çıktığını belirten Başkan Genç bu nedenle bütün siyasi partilerin her zaman için aralarındaki iletişimi ve diyaloğu ortadan kaldırmaması gerektiğine dikkat çekti. Başkan Genç, “Hepimiz Trabzon’a ve vatandaşlarımıza hizmet aşkıyla ve sevdasıyla yola çıktık. Halkımızdan daha çok teveccüh gören parti seçim yarışını önde bitirerek bu görevi üstlendi. Ama bu demek değildir ki diğer görüşler ve siyasi partiler bir kenara itilecek. Biz göreve geldiğimiz itibaren Trabzon’u daha iyi yönetmek adına siyasi partilerimizle olan diyaloğa çok önem veriyoruz. Onların eleştirileri ve önerileri hakikaten Trabzon için daha faydalı ve doğru ise bunları yerine getirmekten bir an için bile olsa tereddüt etmeyiz.” ifadelerine yer verdi.

HEPİMİZİN ORTAK PAYDASI ORTAHİSAR

MHP İl Başkanı Muammer Demeli de adları ve görüşleri farklı olsa da siyasi partilerin Trabzon’da ve Türkiye genelinde daha iyi yönetim adına bu görevlere talip olduğunu belirterek, “Zaman zaman sert muhalefet yapsak da netice itibarıyla hepimiz daha iyisini ve daha güzelini yapmak için mücadele veriyoruz. Siyasette fikir ayrılıkları, hizipler olabilir ama bütün siyasi partiler istinasız vatanın ve milletin varlığını korumak için gayret etmeli. Türkiye’nin faydasına ne ise onu savunmalı. Biz elimizden geldiği kadar Trabzon’un daha iyi yönetimi adına katkı sunuyoruz ve elimizi taşın altına koyuyoruz. Hepimiz Trabzon ve Ortahisar için gayret ediyoruz. Bizim ortak paydamız Trabzon ve Ortahisar’dır. Bu vesileyle Başkan Genç’e ve ekibine bu nazik ziyaretlerinden ötürü bir kez daha teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.