DOLAR 32,3371
EURO 35,2007
ALTIN 2246,245
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Büyükşehir Trafik Işıklarıyla ‘Evde Kal’ Çağrısı Yapıyor

tha – Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşlara trafik sinyalizasyon sistemiyle ‘Evde Kal’ ve ‘Hayde Eve’ çağrısı yapılıyor.

Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı vatandaşların mecbur kalmadıkça evden çıkmamaları yönünde farkındalık sağlamak adına farklı çalışmalar yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından kent merkezindeki sinyalizasyon ışıklarına uyarı notu koyuldu. Buna göre kırmızı ışıkta ‘Evde Kal’, yeşil ışıkta ise ‘Hayde Eve’ hatırlatmaları yapılıyor. Çalışma, Trabzonlular tarafından beğeniyle karşılandı.

HER ALANDA GAYRET SARF EDİYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, “Dünya genelinde ve Türkiye’de her geçen gün etkisini artıran koronavirüs salgınından korunmak için evden çıkılmaması büyük önem taşıyor. Halkımızın bu süreçte zorunlu olmadıkça evden çıkmamaya özen göstermesi gerekmektedir. Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız sinyalizasyon uyarısı ile farkındalık oluşturma çalışmalarımıza bir yenisini daha ekledik ve vatandaşlarımızdan çok olumlu geri dönüşler aldık. Koronavirüsle mücadele noktasında hemşerilerimizin sağlığını korumak adına her alanda büyük gayret sarf ediyoruz. Vatandaşlarımızdan da evde kalmalarını ve hastalığın yayılmasına engel olmalarını rica ediyoruz. Bu işin üstesinden ancak el ele verirsek gelebiliriz. Lütfen durumun ciddiyetinin farkında olalım ve uyarıları dikkate alalım” ifadelerine yer verildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.