DOLAR 32,5984
EURO 34,8203
ALTIN 2502,779
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

FORVETİN PARASI HAZIR

Adrian’ı 3.2 milyon Euro’ya satan Trabzonspor, Henrique’yi de 4 milyon Euro’ya Şangay’a gönderdi. Arından Olcan, 4 milyon Euro’ya Galatasaray’ın yolunu tuttu. Böylece yönetim, golcü için müthiş bir bütçe yaratmış oldu.

Trabzonspor Yönetimi, golcü transferini yapmadan önce eldeki yabancılarla yolların ayrılacağını açıklamıştı. Bordo-Mavililer ilk olarak Adrian’ı Suudi Arabistan’ın Al Nassr takımına sattı. Ardından Paulo Henrique için Çin’in Şangay Greenland ekibiyle 4 milyon Euro karşılığında anlaşma sağladı. Dün akşam saatlerinde bir haber de Olcan Adın’dan geldi. Bordo- Mavililer, yıldız futbolcuyu 4 milyon Euro ve Salih Dursun karşılığında Galatasaray’a gönderdi. Ayrıca Olcan, 500 bin Euro’luk alacağından da vazgeçti. Böylece bu üç oyuncudan toplam 11.7 milyon Euro gelir elde edildi. Yönetimin ekonomik kaynak yaratma planları bununla da sınırlı değil. Florent Malouda ve Marc Janko ile de yollar ayrılacak. İki oyuncunun yıllık garanti ücretlerinin toplamı olan 4.1 milyon Euro da böylece kasada kalacak. Yani Trabzonspor, transfer için toplamda 15.9 milyon Euro’luk bir bütçe yaratmış olacak. ‘Yıldız golcü’ için ayrılan kaynak iyice büyüyecek! Bordo-Mavili Yönetim, bu paranın büyük bir bölümünü forvet transferinde kullanarak taraftarı heyecanlandıracak bir ismi Trabzonspor’a kazandıracak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.