DOLAR 32,3831
EURO 35,0575
ALTIN 2326,792
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Fındık ihracatçıları Trabzon’da buluştu

Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (KFMİB) Yönetim Kurulu Üyeleri ile Trabzon’da kurulu bulunan ihracatçı firmaların temsilcileri Zorlu Grand Hotel’de bir araya geldi. Geceye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da onur konuğu olarak katıldı. Hacısalihoğlu, fındık ihracatçılarının ülkeye ve bölgemize döviz getiren çalışmalarda bulunduklarını söyledi. Meclis üyemiz Sabit Sabır’a plaket takdim edildi.

Geceye KFMİB Başkanı Edip Sevinç ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Cirav, Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Engin Büyükaydın, Ferrero-Oltan Gıda’nın CEO’su Orhan Oltan, KFMİB’ne en uzun süreli başkanlık yapmış Sabit Sabır, fındık ihracatçısı Ahmet Günaydın, Fiskobirlik eski genel müdürlerinden Levent Ağca, KFMİB Genel Sekreter Vekili Bülent Cebeci, Danışman Selçuk Toramanoğlu da katıldı.

KFMİB Başkanı Edip Sevinç, fındık ticaretinin çok stresli ve sıkıntılı bir çalışma alanı olduğunu belirterek,, “Fındık bizim için bir vazgeçilemez değil, bir yaşam biçimidir. Biz bu gerçekle yaşıyoruz. Bu tür organizasyonları üyelerimizin bulunduğu diğer illerde de yapacağız” dedi.

SABİT SABIR’A ÖDÜL

Gecede fındık ihracatçısı ve TTSO meclis üyesi Sabit Sabır’a hizmetinin anısına plaket verildi. KFMİB Yönetiminde en uzun süre kalan ve başkanlık yapan Sabit Sabır’ın ödülünü aynı zamanda yeğeni de olan mevcut başkan Edip Sevinç, “Bende emeği büyüktür” diyerek elini öpüp verdi.

Sabit Sabır ödülü alırken yaptığı konuşmada, fındık ticaretinin, özellikle de ihracatının zor ve özverili bir iş olduğunu ifade etti.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.