DOLAR 32,5262
EURO 34,5753
ALTIN 2492,008
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Encümen üyelerine teşekkür plaketi

tha – Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, son bir yılda encümen üyesi olarak görev alan ve görev süresi dolan seçilmiş üyelere teşekkür plaketi verdi.

Salı günü son toplantısını yapan seçilmiş ve atanmış encümen üyeleri ile bir araya gelen Başkan Gümrükçüoğlu, yeni seçilecek olan encümen üyelerine de başarılar diledi. Programda plaket alan seçilmiş encümen üyeleri Ahmet Salih Birincioğlu, Hüseyin Kalaycı, Mehmet Öztürk, Melike Turhan ve Salih Yavuz gösterdiği nezaketten ötürü Gümrükçüoğlu’na teşekkür ettiler.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde aynı zamanda meclis üyesi olarak görev yapan encümen üyelerine Trabzon şehrine encümen üyesi olarak yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür eden Başkan Gümrükçüoğlu, “4 yıldan buyana Trabzon şehrine Meclis üyesi olarak hizmet ediyorsunuz. Bunun yanında son bir yılda da encümen üyesi olarak görev yaptınız. Trabzon şehrine yaptığınız katkılardan ötürü teşekkür ediyorum. Mecliste yine bu güzel şehre hizmet etmeye devam edeceğiz. Belediye sizlerin, şehir sizlerin omuzlarında yükseliyor. Her zaman hepinizin, hepimizin bir faaliyete başlarken birinci kabulümüz halka hizmet Hakk’a hizmettir anlayışıdır. Halka hizmetin Hakk’a hizmet yani Allah’a hizmet olduğunu ve o bilinçle davrandığınızı biliyorum. O bakımdan çok iyi işlere imza attınız. Önemli problemleri de hakkaniyete uygun olarak çözmeye çalıştınız. Her zaman birbirimize yardımcı olacağız. Her zaman Hakk’a, adalete ve hukuka uyacağız. Allah’ın izniyle bu dünyada da ebedi hayatta da hesabımızı en iyi şekilde vermeyi Allah’ü Teâla hepimize nasip edecek. Gösterdiğiniz gayretlerden ötürü hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Programda plaket alan seçilmiş encümen üyeleri Ahmet Salih Birincioğlu, Hüseyin Kalaycı, Mehmet Öztürk, Melike Turhan ve Salih Yavuz gösterdiği nezaketten ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ettiler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.