DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Büyükşehir’den Yomra’ya 15 Hektarlık Dev Park

tha – Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Yomra ilçesine kazandırdığı 15 hektarlık dev park, törenle açıldı. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, 17 milyon liraya mal olan parkın yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Doğal güzellikleriyle adından söz ettiren Trabzon’da çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmaları ile fark yaratan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Yomra ilçesine 15 hektarlık park kazandırdı. Yomra limanında hayata geçirilen ve içerisinde 15 adet kamelya, 1 adet çocuk oyun parkı ve kurulu spor aletlerinin yer aldığı park törenle açıldı. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, Yomra Kaymakamı Muhammet Öztabak, Ortahisar Belediye Başkanı, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, Yomra Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Özdemir, AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş, daire amirleri ve mahalle sakinleri katıldı.

17 MİLYON LİRAYA MAL OLDU

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, törende yaptığı konuşmaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun davetlilere selamını ileterek başladı. Dünya genelinde bütün şehirlerin batıya doğru büyüdüğünü belirten Ataman, “Trabzon ise doğuya, Yomra’ya doğru büyümüş durumda. Yomra bunu hak etti ama eksiklikleri var. İnşallah önümüzdeki dönemde onlar da tamamlanmış olur. Şu an açılışını yaptığımız parkımız 17 milyon liraya mal oldu. Ve açılışı ihmal edilmiş. Çünkü AK Parti zihniyeti ve Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliği ile hareket eden bir Büyükşehir Belediyesi vardı. Bu hizmetleri yaptı” ifadelerini kullandı.

GENÇ VE ÖZDEMİR’E DESTEK İSTEDİ

Büyükşehir Belediye Meclisinin son oturumunda yaptığı konuşmayı hatırlatan Başkan Vekili Ataman, “Son Meclis toplantısında da söyledim. Futbolda altyapıdan gelme olmak var ya, Trabzonspor iddialı olmasa bile, takımda 3-5 ilçeden direkt oynayan topçu olsa seyirci kapasitesi bugünkünün iki katı olur. Yani altyapı önemli. Trabzon bir şans, bir altyapı siyasetçisi yakaladı. Siyasetin içinden gelen, işini gücünü Trabzon’da yapmış bir kardeşimiz, Ahmet Metin Genç Bey altyapı siyasetçisi olarak Büyükşehir Belediye başkan adayı oldu. Ahmet Bey’in başarması son derece önemli. Eğer başarırsanız bundan sonra bu şehri yönetecek olanlar Trabzon’da yaşayanlar olacak. Eğer başarırsanız milletvekili adayları da Trabzon’dan olacak. Şehrimize, geleceğinize sahip çıkmak adına büyükşehirde Ahmet Metin Genç’e Yomra’da da Abdülkadir Özdemir’e destek istemek, hizmet eden arkadaşlarınız olarak bizim hakkımız diye düşünüyorum. Bu şehrin geleceğine sahip çıkmak adına da bunu çok önemsiyorum. Aksi halde işi gücü olan, belki siyasi geleceğine bile darbe vurduğumuz kardeşlerimizi, büyüklerimizi, mesela çok sevdiğim yaş itibarıyla kardeşim ama siyaseten büyüğüm Adil Karaismailoğlu’nu İstanbul’dan, Ankara’dan getirip Trabzon’a koymak zorunda kalırız” dedi.

KARŞILIĞINI VERMELİYİZ

Verilecek her bir oyun çok önemli olduğunu belirten Başkan Vekili Ataman, “Burada vereceğimiz her rey, AK Parti’nin alacağı sonuç, Trabzonlu bakan sayısını yeniden 4’e çıkaracaktır. Bu destek son derece önemli. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan elinden geleni yapmış, bir bakanı, bir de genel başkan yardımcısını Trabzon’a gönderdi. Bunun karşılığını vermemiz lazım. Mesele siyaset meselesi değil, meseleye önce Trabzon özelinden, Trabzon ölçeğinden bakıyoruz. Ben Trabzon sonuçlarının İstanbul’u, İstanbul sonuçlarının ise Trabzon’u etkileyeceğini düşünüyorum” diye konuştu.

BURAYI GANİTA KADAR ÖZEL YAPIN

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç’e bir vasiyetinin olduğunu da ifade eden Başkan Vekili Ataman, “Sakın ola ki Ganita’yı özelleştirmeyin ama burayı Ganita kadar özel yapın. Buranın donatılarını da Ganita’da olduğu gibi kafeleriyle, restoranlarıyla Yomra’ya yakışır hale getirin. Mekân müsait, imkân müsait, siz yaparsınız. Emeği geçen Fen İşleri, Yol Bakım ve Onarım ile Park ve Bahçeler daire başkanlarımıza ve ekiplerine teşekkür ediyorum. Kısa süre içerisinde bu güzel tesisi oluşturdular. Seçimden sonra inşallah Ahmet Metin Genç’in misafiri olarak buraya geliriz. Burayı yemyeşil görürüz. Şehrimizin ve siyasetle uğraşanlarımızın bahtı da yemyeşil ve cennetlik olsun inşallah” şeklinde konuştu.

AÇILIŞ KURDELESİ KESTİLER

Açıklamaların ardından AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman ve davetliler hep birlikte kurdele keserek parkın açılışını gerçekleştirdiler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.