DOLAR 32,5637
EURO 34,9723
ALTIN 2430,681
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

KTÜ’de Lisansüstü Eğitimlere Yönelik İş Birliği Protokolleri İmzalandı

tha – KTÜ ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile  Trabzon Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü arasında; İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlügü’ne bağlı personelin Üniversite Fen Bilimleri Enstitüsü’nde tezli yüksek lisans, tezsiz yüksek lisans, doktora, bütünleşik doktora, doktora sonrası araştırma etkinliklerinin koşulları ve kapsamının düzenlenmesi ve tarafların hizmet içi eğitim hususlarında ortaklaşa çalışmalar yaparak İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü’nün kurumsal kapasitesi ve insan kaynağı potansiyelinin geliştirilmesine katkı sağlamak, Fen Bilimleri Enstitüsü öğrencilerinin veri, destek vb. taleplerinin kurumlar tarafından karşılanabilmesine yardımcı olmak, yüksek lisans ve doktoralı kamu personelinin sayısını artırmak ve mesleği ile ilgili konularda kendini geliştirmek isteyen İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü’nde görevli personelin de Üniversite Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından düzenlenecek eğitim programlarına katılabilmesi amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokolü, KTÜ adına Rektör Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ile Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak FETTAHOĞLU imzaladı.

İl Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ile yapılan protokolü, Üniversite adına Rektör Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ile Trabzon Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü adına İl Müdürü Uğur KORKMAZ imzaladı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.