DOLAR 32,3389
EURO 35,1003
ALTIN 2236,278
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantıları Devam Ediyor

tha – Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi eylül ayı toplantılarının 3’üncü oturumu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu, toplantı öncesi koronavirüs tedbirleri kapsamında ekipler tarafından etraflıca dezenfeksiyon işleminden geçirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, salonda bulunan Meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları, Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ Genel Müdürlüğü yöneticileri ile basın mensuplarını selamlayarak toplantının açılışını yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu toplantının başında İzmir’in kurtuluş yıl dönümünü tebrik etti. Başkan Zorluoğlu açıklamasında, “Dün 9 Eylül İzmir’in kurtuluşuydu. 9 Eylül, İtilaf Devletleri’nin desteğindeki Yunan ordusunun bir daha geri dönmemek üzere Anadolu topraklarından denize döküldüğü tarihtir. Bizim Türk tarihinde de çok önemli bir gündür. İzmir’in kurtuluş yıl dönümünü Trabzon’dan en iyi dileklerimizle kutluyoruz. Ve dün ayrıca Türk siyasi hayatında çok önemli bir parti olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluş yıl dönümüydü. CHP’nin kuruluş yıl dönümünü de Meclisimizdeki CHP’li arkadaşlarımızın şahsında tebrik ediyoruz. Nice yıllar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

GÜNDEM MADDELERİ KABUL EDİLDİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi eylül ayı toplantılarının 3’üncü oturumunda gündem dışı teklif bulunmayınca gündem maddelerinin müzakeresine geçildi. Meclis toplantısında, Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan gelen 4 ve İmar ve Bayındırlık Komisyonu’ndan gelen 6 madde olmak üzere toplam 10 madde müzakere edildi. Toplantı, Meclis üyelerinin oylarına sunulan gündem maddelerinin kabul edilmesinin ardından sona erdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.