DOLAR 32,5704
EURO 34,9058
ALTIN 2438,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Bizler Büyük Bir Aileyiz, Gücümüz Ve Temelimiz Sevgiye Dayanıyor

tha – Otizm Farkındalık Ayı dolayısıyla Vilayetler Hizmet Birliği Özel Eğitim İş Uygulama Okulu’nda etkinlik düzenlendi.

Düzenlenen programa Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz,Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Yomra Kaymakamı Hasan Balcı, İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Gönül Elçileri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Otizm Farkındalık Ayı kapsamında düzenlenen programda otizm hakkında bilgilendirme sunumları yapılırken aynı zamanda öğrenim dışına çıkan öğrenciler için halk eğitim müdürlüğüyle ortaklaşa düzenlenen kursta otizmli çocuklarımızın yapmış oldukları ürünlerin sergilendiği serginin açılışı da gerçekleştirildi. Açılışın ardından Şengül Yavuz ve diğer misafirler sergiyi gezerek, ürünleri yakından incelediler. Özel çocuklarımızın yeteneklerini geliştirmede yardımcı olan eğitimcilerine ve aileleri ne teşekkür ettiler.

Vilayetler Hizmet Birliği tarafından Yomra Kaşüstü’nde yaptırılan otistik öğrencilerin eğitim gördüğü okuldaki sınıfları gezen Şengül Yavuz, , burada eğitim gören öğrencilerin etkinliklerini izleyip, öğretmenlerinden bilgi aldı.

Okul yemekhanesinde gönül elçileri, çocuklarımız ve velilerle birlikte “ Biz Bir Aileyiz Gücümüz ve Temelimiz Sevgiye Dayanıyor” yazılı pastayı kesen Bayan Yavuz,  , çocuklarımızla yakından ilgilenip, aileleriyle uzun süre sohbet etti.

Gönül elçileri olarak büyük bir aile olunduğunu söyleyen Şengül Yavuz, “ Unutmayın ki bizler büyük bir aileyiz gücümüz ve temelimiz sevgiye dayanıyor. Özel gereksinime sahip olan çocuklarımızın sosyal hayata uyumu ve ihtiyaçları noktasında her zaman onların yanlarında olacağız” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.