DOLAR 32,3392
EURO 35,1159
ALTIN 2239,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Başkent’te Ayak Tenisi Turnuvası Sona Erdi

tha – Başkent’te Ayak Tenisi Turnuvası Sona Erdi

Ankara Başkent Millet Bahçesinde gençler için düzenlenen Tam Bana Göre Festivalinde Akçaabat Belediyesi standına siyasi isimler, gençler ve birçok vatandaş ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Ankara’da 16-21 tarihleri arasında gerçekleştirilen Tam Bana Göre Festivalinde yerini alan Akçaabat Belediyesi, festival alanına kurduğu stantlar ile ziyaretçilerine Akçaabat’ı tanıtıyor.

AYAK TENİSİ TURNUVASI İLE GENÇLER BİR ARAYA GELDİ

Tanıtımın yanı sıra E spor turnuvaları, ücretsiz konserler, tiyatro gösterileri, deneyim etkinlikleri ve söyleşilerin de düzenlendiği festivalde Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünce Belediyeler Arası Ayak Tenisi etkinliği de düzenlendi. 10 belediyenin katıldığı turnuvaya katıldı.

Üç gün süren turnuvada 1. Pamukkale Belediyesi 2. Gölcük Belediyesi 3.Edremit Belediyesi 4. Kapaklı Belediyesi oldu. Turnuvada derece elde eden takımlara ise kupaları ve Madalyaları  takdim edildi.

 “İLGİ VE ALAKA ÇOK GÜZELDİ”

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, ilçemizde yapılan çalışmaların tanıtıldığı standa ilginin yoğun olduğunu söyledi.

Başkan Ekim; “Ankara’da bir festival düzenlendi, biz de Akçaabat Belediyesi olarak standımızı hazırladık.  Kültür Sanat ve Spor faaliyetlerimizi gösterdik. Sağ olsunlar ilgi ve alaka çok güzeldi. Gelen belediye başkanlarımız ve diğer siyasi isimler standımıza uğramadan geçmediler. Yine spor adına yaptığımız çalışmalarımızı ve kırmızı beyaz formalarımızla beraber Sebat Gençlik Sporumuzu da burada hem gençlere hem de vatandaşlarımıza tanıtma fırsatı bulduk. Yine bu festivalde belediyeler arasında ayak tenisi turnuvası da düzenledik. Hepimizin bildiği üzere turnuvada yarışan takımlar maç sonuçlarına göre 1.2.3.4’cu olarak derecelendirdi. Ama burada asıl kazanan gençlik olmuştur, kardeşlik olmuştur ve tabi ki Türkiye olmuştur.  Bu festivale katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Katılan bütün belediye ve sporcuları kutluyorum.” Dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.