DOLAR 32,3419
EURO 35,1132
ALTIN 2239,085
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Başkan Zorluoğlu’na Teşekkür Plaketi

tha – Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Dolaylı Mahallesi’ne yaptığı hizmetler nedeniyle, eski Belediye Başkanı ve eski Milletvekili Asım Aykan tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na teşekkür plaketi takdim edildi.

Büyükşehir Belediyesinin Ortahisar ilçesine bağlı Dolaylı Mahallesi’nde yaptığı hizmetler, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Trabzon eski Belediye Başkanı ve eski Milletvekili Asım Aykan, sorunlar karşısında gösterdiği hassasiyet nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na mahalle sakinleri adına teşekkür plaketi verdi.

VEFANIZ BENİ DUYGULANDIRDI

Mahalle sakinleri adına Asım Aykan’ın elinden teşekkür plaketi almaktan memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Zorluoğlu, “Siz bizden çok daha tecrübeli bir belediye başkanısınız. Ve siz de çok iyi bilirsiniz ki, belediye başkanları en çok yaptıkları hizmetler fark edilip, teşekkür edildiğinde mutlu olurlar. Ben de bu manada bugün gerçekten çok mutlu oldum. Dolaylı Mahallemizin bu vefası, beni hakikaten  duygulandırdı. Eksik olmayın, Allah razı olsun. Elbette biz belediye hizmeti, su hizmeti gibi irili ufaklı hizmetlerimizi yaptık. Ama sizin teşekkürünüz daha büyük oldu. Dolayısıyla aradaki farkı da inşallah yeni hizmetlerle kapatacağız. Bu da bize böyle bir sorumluluk yüklemiş oldu” dedi.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

Dolaylı Ortaokulu’nun bahçesinde okul yönetimi ve öğretmenler tarafından açılan atölyenin örnek bir çalışma olduğunu belirten Başkan Zorluoğlu, “Burada bu güzel eserin vücut bulmasında emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Çok rastladığımız türden bir şey değil bu. Kendi aralarında bunu mesele edip yerel imkânlarla böyle bir eser ortaya koymak, hakikaten örnek bir çalışma olmuş. Sizlere teşekkür ediyorum. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak bu güzel girişimin tamamlanması için üzerimize düşeni yapacağız. Bu konuda ilgili daire başkanımıza gereken talimatı verdik” ifadelerini kullandı.

CİDDİ RAHATLAMA OLACAK

Yaşanan su problemlerine de değinen Başkan Zorluoğlu, “Su problemi ile ilgili olarak Çakırgöl’den çok sayıda köyümüze hizmet verecek yeni bir su getirme projemiz devam ediyor. İnşallah tamamlandığında ciddi bir rahatlama olacak. Diğer taraftan bu yıl gerçekten su ile ilgili çok büyük bir sorun yaşadık. Kuraklık nedeniyle birçok su yapımız kurudu. Ve Karakaya başta olmak üzere yine ilçelerimizde gölet yapmak için DSİ ile beraber çalışıyoruz. Hedefimiz göletler yapmak suretiyle kuraklıktan daha az etkilenecek bir su yapısına şehrimizi kavuşturmak olacak. Onun dışında Dolaylı Mahallemiz de içerisinde olmak üzere 704 mahallemize dengeli su vermeyi sağlayacağız. Ben tekrar Sayın Vekilime bu vefakar davranışından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

AYKAN: SÖZ VERDİ SÖZÜNÜ TUTTU

Trabzon eski Belediye Başkanı ve eski Milletvekili Asım Aykan ise, “Dolaylı Ortaokulu’nun bahçesinde okul yönetimi ve öğretmenlerimiz bir el becerisi atölyesi yaptılar. Bu atölyenin yapılmasında emeği geçen bütün arkadaşlarımıza şükran borcumuz var. Birçok arkadaşın emeği geçti. Maddi yönden desteklediler. Öğretmenlerimiz Türkiye’ye örnek olacak bir şekilde kendileri çalışarak bu eseri oluşturdular. Değerli müdürümüzün önderliğinde güzel bir çalışma yaptık. Başkanımız da sağ olsunlar etrafının peyzajı ve duvarların yapılması için bize destek oluyor. Yıllardan beri köyümüze otobüs konulmasını istiyorduk. Köyümüz çok kalabalık. Şehirde iş var ancak ulaşım sorunu olduğu için arkadaşlarımız, gençlerimiz maalesef işe giremiyorlardı. Devletin garantisinde bir ulaşım meselesi köyümüz için hayatiydi. Değerli Başkanımız seçim döneminde köyümüze geldiğinde ben bu işi halledeceğim diye söz vermişti ve bu sorunu çözmüş olduk” diye konuştu.

15 GÜNDE SUYA KAVUŞTURDULAR

Su sorununun da çözüme kavuştuğunu belirten Aykan, “Bir diğeri de su konusuydu. Biz Elmalık Mahallesi’ne kadar suyu vermiştik o zaman. Şimdi hamdolsun oradan TİSKİ’nin gayretleriyle 10-15 gün içerisinde bizi suya kavuşturdular. Su olmazsa hayat olmaz,  ibadet olmaz. Bu konuda başta Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na, TİSKİ Genel Müdürümüz Ali Tekataş’a ve AK Parti İl Başkanımız Haydar Revi’ye teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.