DOLAR 32,5519
EURO 35,0128
ALTIN 2436,371
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon Botanik’i denetledi

Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon Botanik’i denetledi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yapım çalışmaları hızla devam eden Trabzon Botanik’te incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında bürokratlar ve yüklenici firma yetkiliklerinden bilgi alan Başkan Gümrükçüoğlu, temaslarının sonunda yaptığı değerlendirmede, “Bugün genel sekreterimiz, genel sekreter yardımcımız ve teknik arkadaşlarımızla birlikte Trabzon’da yürüttüğümüz bazı büyük projelerin geldiği aşama ve ne zaman tamamlanacağına dair çalışma saatlerini yüklenici firma yetkililerimiz ile birlikte değerlendirdik. Yüklenici arkadaşlarımızın Trabzon Botanik’te bugüne kadarki iş programlarını gerçekleştirdiklerini ve Trabzon’un dünyada tanınırlığını kat ve kat arttıracak olan 8 milyonluk projenin iyi bir şekilde devam ettiğini görmek bizi sevindirdi. Yetkili arkadaşlara, yüklenici firmaya ve onun çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek ayılıyoruz” diye konuştu.

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde ilk ve tek olan Trabzon Botanik’in içerisinde suni gölet, çocuk eğitim alanları, çim amfi, su bahçesi, farklı ağaç gruplarına ait bahçeler, seyir alanları, doğal şelaleler, sanatsal etkinlik alanları, tematik bahçeler, su bahçesi gibi alanlar yer alıyor. Proje kapsamında 103 Çamoba Mahallesi’ndeki 103 dönümlük arazi Botanik Park’a dönüştürülüyor.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.