DOLAR 32,3673
EURO 34,9585
ALTIN 2324,363
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Basın emekçileri meşakkatli bir görevi yapmaktadırlar

tha – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı M. Şadan Eren, ülkemizde ve bölgemizde gazeteciliğin etik değerleri ile sürekli gelişim içerisinde olduğunu belirterek, meşakkatli bir görev yapmakta olan basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Meclis Başkanı M. Şadan Eren kamuoyunun haber alma ve doğru bilgilendirilmesinin demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olduğunu belirterek, “Ülkemizde ve bölgemizde gazeteciliğin etik değerleri ile gelişmekte olmasından memnunluk duymaktayız” dedi. Her sektörde olduğu gibi basın camiasında da hızlı bir teknolojik gelişme olduğunu vurgulayan Başkan Eren şöyle devam etti:

“Dünyadaki teknolojik devrimlere en hızlı adapte olan sektörlerden biri de medyadır. İlimizde ve ülkemizde bu değişimin çok başarılı bir şekilde devam etmesinden memnunluk duymaktayız. Günümüzde iletişimin hızlı gelişmesine paralel sektörde çalışan gazeteciler de yeniliklere güçlü bir uyum göstermektedir. Gazeteciliğin etik değerleri çerçevesinde ve ilkelerinden taviz vermeden kamuoyunun aydınlanmasını sağlayan meşakkatli bir görevde bulunan basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.