DOLAR 32,3818
EURO 35,0532
ALTIN 2325,958
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Başarılı Yüzücülerden Başkan Zorluoğlu’na Ziyaret

tha – Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda başarılı olan sporcuları makamında ağırladı.

Türkiye Yüzme Federasyonu organizasyonu ile Trabzon Mehmet Akif Ersoy yüzme havuzunda gerçekleştirilen 13-14 yaş Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda başarılı olan yüzücüler, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu ziyaret ettiler. Başkan Zorluoğlu, 27 şehirden 428 sporcunun katıldığı Türkiye Şampiyonası’nda 14 yıldır kırılamayan Türkiye rekorunu kırarak büyük bir başarıya imza atan Yeşilova Spor kulübüne bağlı Kırhan Yılmaz, Kadirhan Yılmaz, Utku Kartal ve Çağan Efran Yetim’i tebrik ederek başarılar diledi. Ziyarete Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Özgür Kara ve sporcuların antrenörü Reha Mazlum da eşlik etti.

ŞAMPİYONLUKLARA DOYMAYAN BİR ŞEHİRİZ

Şampiyon sporcuların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zorluoğlu, “Trabzon olarak şampiyonluklara doymayan bir şehiriz. 14 yıldır kırılamayan bir rekoru kırdınız. Bu başarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. İnşallah daha çok çalışmanız neticesinde sizleri uluslararası yarışlardan şampiyon olarak bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

HEDİYE TAKDİM ETTİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, kendisini ziyaret eden şampiyon sporculara günün anısına hediye takdiminde bulundu. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.