DOLAR 32,3252
EURO 35,1482
ALTIN 2297,766
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

BAKIMA MUHTAÇ VATANDAŞLARA EVDE BAKIM HİZMETİ

Bakıma Muhtaç Vatandaşlara Evde Bakım Hizmeti

Ortahisar Belediyesi tarafından, yaşlı, kimsesiz, yatağa bağımlı, engelli, yoksul ve bakıma muhtaç vatandaşlara yönelik evde bakım hizmetleri yapılıyor.

Evde bakım hizmeti kapsamında özellikle ev temizliği yapılarak huzurlu ve sağlıklı bir ev ortamında yaşama imkanı sağlanıyor. Hizmet ekibi, evi baştan aşağıya kontrol ederek arızalı ve kullanılamayan yerleri elden geçirerek hazır hale getiriyor.

Genç: “Sosyal Belediyecilik Anlayışımızın Gereği”
Ortahisar’ın yaşanabilir, sağlıklı ve ulaşılabilir bir kent olması için yoğun mesai harcadıklarını anlatan Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, “Amacımız ilçemizde evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan hasta, engelli ve yaşlılara ulaşarak, onların kişisel bakımını sağlayamayan büyüklerimizin yaşadıkları ortamların sağlık açısından uygun hale getirilmesidir. Yapılan tespitler sonucunda ev ve kişisel bakıma muhtaç olan, yaşlılık, hastalık gibi çeşitli nedenlerle kişisel temizliklerini ve ev temizliklerini kendileri yapamayan ya da yetersiz kalan vatandaşlarımıza  hizmet veriyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışının gereği olarak bunu çok önemsiyoruz. Yaşlı, kimsesi olmayan, maddi durumu zayıf olan vatandaşlarımızı muhtarlar ve vatandaşlarımız bizlere bildirsinler. Büyüklerimiz bizim için çok değerlidir. Onlara sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Bu görev bizim için yüce bir görevdir” dedi.

temp_logo_uzun

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.