DOLAR 32,5118
EURO 34,952
ALTIN 2435,193
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Araç ve Makine Parkları

Büyükşehir makine parkını güçlendiriyor

Kaliteli hizmet için güçlü araç filosu

Büyükşehir ve TİSKİ çalışmalarını 578 araç ve iş makinesi ile sürdürüyor. Vatandaşlara kaliteli hizmet vermek için TİSKİ de dahil olmak üzere Büyükşehir’e 2015 yılında 155 araç ve iş makinesi alınacak. Yeni araçlara yaklaşık 36 milyon 149 bin TL ödenecek.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için araç parkını her geçen gün güçlendiriyor. Belediyenin makine parkında bulunan 440 aracın 85’i iş makinası, 355’i de otobüs, kamyon ve kamyonetten oluşuyor.

Araç parkını sürekli güçlendiren Büyükşehir Belediyesi 2015 yılında yaklaşık 18 milyon değerinde 71 araç ve iş makinesi alacak.

Başlattığı alt yapı atağı ile kısa sürede vatandaşlarını takdirini kazan TİSKİ ise hizmetlerini 138 araç ve iş makinesi ile sürdürüyor. TİSKİ makine parkına 2014 yılında 24 araç ve iş makinesi alınırken, bu araçlara ve 3milyon39 bin TL ödendi. 2015 yılı içerisinde ise TİSKİ’ye 84 araç ve iş makinesi alınacak. Bazı araçların siparişleri verildi. Bazı araçların da ihale işlemleri sürüyor. 2015 yılında alınacak araçların toplan tutarı 18 milyon 149 bin TL.

Büyükşehir ve TİSKİ’ye 2015 yılında alınması planlanan 155 yeni araç ve iş makinesinin maliyeti 36 milyon 149 bin TL olacak.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu vatandaşlara en iyi hizmeti verebilmek için araç ve iş makinesi parkını sürekli güçlendirdiklerini kaydetti. Başkan Gümrükçüoğlu her ilçeye ve mahalleye eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederek, yeni büyükşehir olan Trabzon’un her metre karesine hizmet vermenin gayreti içerisinde olduklarını ve bu nedenle de araç ve makine parkını güçlendirme çabası içerisinde olduklarını söyledi. Başkan Gümrükçüoğlu bu yıl alacakları 155 araç ve iş makinesi ile Büyükşehir Belediyesi’nin çok güçlü bir makine parkına sahip olacağını kaydederek, amaçlarının Trabzonlulara en iyi hizmet vermek olduğunu söyledi.

2015 yılında Büyükşehir’e alınması planlanan araçlar şöyle:

“10 otobüs, 2 akaryakıt tankeri, 2 sepetli araç, 1 adet direk çakma aparatlı kamyon, 2 adet kamyonet, 12 adet itfaiye aracı, 5 adet hizmet aracı, 5adet greyder, 2 adet loder, 3 adet pikap, 2 adet bakım aracı, 13 adet kamyon, 3 adet lastikli ekskavatör, 2 adet paletli ekskavatör, 2 adet silindir, 1 adet seyyar kongresör, 4 adet Beko-Loder”

2015 yılında TİSKİ’ye alınması planlanan araçlar şöyle:

“7 Kamyon, 19 Faun, 11 Vidanjör, 11 Kamyonet, 4 Panelven Binek Araç, 7 Çift kabin Kamyonet, 15 Su Tankeri, 2 Arazi Binek Aracı 4×4, 3 Kombine Kanal Açma Aracı, 2 Kanal Kazıcı Yükl.(Beko Loder)3 Mini Paletli Ekskavatör”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.