DOLAR 32,5722
EURO 34,9052
ALTIN 2434,102
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

40 Derslikli Anadolu İmam Hatip Lisesi Yapım

Trabzon İnsanının Dışarıda Kazanıp Memleketine Hayır İçin Yatırım Yapma Konusunda Çok Büyük Gayreti Var

           Hayırsever Tarafından Yaptırılan 40 Derslikli Anadolu İmam Hatip Lisesi Yapım Protokolü Vali Öz’ün Katılımıyla İmzalandı

İmza protokol törenine Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Hayırsever İşadamı Dursun Ali Kurt, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ve İlim Yayma Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Hanefi Mahitapoğlu katıldı.

Hayırsever işadamı Dursun Ali Kurt tarafından Bahçecik Mahallesinde mevcut Trabzon İmam Hatip Lisesi’nin bulunduğu arazi üzerine yaptırılacak olan okulun imza protokol töreninde bir konuşma yapan Vali Öz, “Yaklaşık 9 milyon liraya mal olacak 40 derslikli bu okul için hayırseverimize teşekkür ediyorum. Yapımına başlanan ve çalışmaları devam eden hemen yan tarafındaki pansiyonu da tamamladığımızda burası bir eğitim kompleksi haline gelecektir. Büyükşehir belediyemizin katkısıyla, Milli Eğitim Müdürlüğümüzün, İlim Yayma Cemiyeti ve hayırseverimizin bu fedakarlığı ile inşallah bu okulumuzun inşaatına en kısa zamanda başlayıp bitireceğiz.

Trabzon insanının dışarıda kazanıp memleketine hayır için yatırım yapma konusunda çok büyük gayreti var. Bunun en güzel örneklerinden birisini bugün gerçekleştirmiş oluyoruz. Mevcut Trabzon Adanolu İmam Hatip Lisemiz ilimiz için önemli kişiler yetiştirmiş kimliği ve geçmişi olan eğitim kurumlarımızdan birisidir. Dolayısıyla bu eğitim kurumunun nitelikli yeni binasıyla ayakta kalıp devam etmesi, gelecek nesiller için çok önemlidir. Bu güzel yatırım için hayırseverimize teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu da, “Bu yatırımdan dolayı şehrimiz adına hayırseverimize şükranlarımızı arz ediyoruz. Bu eğitim tesislerini yapılmasında zemin etütleri, hafriyatları v e çevre düzenlemeleri gibi işler başta olmak üzere üzerimize ne düşüyorsa yapacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından okulun yapım protokolü Vali Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ve Hayırsever İşadamı Dursun Ali Kurt arasında imzalandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.