DOLAR 32,3673
EURO 34,9585
ALTIN 2324,363
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Zorluoğlu Kadın Eğitim Ve İstihdamı Artırma Derneği’ni Ziyaret Etti

tha – Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, güne Trabzon Kadın Eğitim ve İstihdamı Artırma Derneği’ni ziyaret ederek başladı. Başkan Zorluoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyarette, girişimci ve kursiyer kadınlara çiçek takdim etti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Maçka ilçesi Esiroğlu Mahallesi’nde faaliyet gösteren Trabzon Kadın Eğitim ve İstihdamı Artırma Derneği’ne ziyarette bulundu. Başkan Zorluoğlu’na Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu ve AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur eşlik etti.

POZİTİF AYRIMCILIK YAPMAKTA KARARLIYIZ

Ziyareti sırasında kursiyer ve girişimci kadınlara karanfil ile çikolata takdim eden Başkan Zorluoğlu, “Birbirinden güzel faaliyetleriniz, etkinlikleriniz ve çabalarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bugün Dünya Kadınlar Günü olması hasebiyle çalışmalarınızın ayrı bir ehemmiyeti var. Kadınlarımızın kendilerine uygun şartlar sağlandığında her alanda çok başarılı işler ortaya koyduklarının yakın şahidiyim. Trabzon’da da Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman kadınlardan yana pozitif ayrımcılık yapma noktasında kararlıyız” ifadelerini kullandı.

DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Kadınların bir araya gelip çeşitli şekillerde kooperatifleşerek üretim yapma çabalarını takdirle karşıladığını vurgulayan Başkan Zorluoğlu, “Bu manada Trabzon’un değişik ilçelerinde sizlerin önderliğinde yapılan çalışmalar bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlarımıza gereken desteği vermeye devam edeceğiz. Bu manada iş birliği protokolü de dahil önümüzdeki süreçte atmamız gereken adımları beraberce atacağız. Ayrıca burada yapılan üretimlerde ortaya çıkan güzel ürünlerden yerli ve yabancı misafirlerimize hediye etmek üzere önümüzdeki süreçte sizlerle iş birliği içerisinde gerekli satın almayı gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER

Başkan Zorluoğlu’nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Trabzon Kadın Eğitim ve İstihdamı Artırma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bahar Kastan ise, “Gerek Büyükşehir Belediyemiz gerekse de ilçe belediyemizin destekleri ile çok güzel işler yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Buradaki kadınlarımızın tamamı işlerini severek yapıyorlar. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bizleri ziyaret ettiği için Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na yürekten teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.