DOLAR 32,5697
EURO 34,7719
ALTIN 2489,599
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Uzungöl turizmde altın bileziğimiz

tha – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon ve bölgede turizmi çeşitlendirmek ve yıla yaymak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Uzungöl bu konuda merkez noktamız. Her yörenin turizmde bir altın bileziği vardır. Uzungöl de Trabzon’un turizmde altın bileziğidir” dedi.

Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Zeki Soylu, yönetim kurulu üyeleri Hamit İnan, Murat Akyüz, Mehmet Keleş ve İsmail İnan, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Başkan M. Suat Hacısalihoğlu ile görüştü.

Turizm sezonu öncesinde hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Başkan Zeki Soylu, “Uzungöl bölgenin çekim merkezi. Biz de Uzungöl’de hizmet veren turizmciler olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bazen yanlış anlamalarla farklı algı yaratılmaya çalışılıyor. Hizmet sektörü gibi çok zor bir sektörde hata payını en aza indirerek misafirlerimizi ağırlamaya çalışıyoruz. Bu konuda her kesimin desteğine büyük ihtiyacımız var. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’na da turizme yönelik yaptığı çalışmalar ve katkılar nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ise, oda olarak turizmi 12 aya yaymak ve çeşitlendirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Turizm uzun bir yolculuk. Biz henüz bu yolun başındayız. Bazı kesimler tarafından ‘turizmde istenilen noktaya gelindi’ gibi ifadeler kullanılsa da biz buna katılmıyoruz. Turizmde yapacak daha çok işimiz var. Tanıtımlarla ve çeşitli projelerle turizme katkı sunmaya çalışıyoruz. Uzungöl de bu konuda odak noktamız. Çünkü bölgenin en büyük çekim merkezi konumunda. Her yörenin turizmde bir altın bileziği vardır. Uzungöl de Trabzon’un, bölgenin altın bileziğidir. Turizmcilerin ve bizlerin bu bilinçle hareket etmemiz gerekir. Körfez ülkelerinin yanı sıra çok geniş bir coğrafyada bölgemizi tanıtmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

TTSO Başkan Yardımcısı Tolga Avcı ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Özcan İlarslan’ın da yer aldığı ziyaretin sonunda Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Zeki Soylu, Başkan M. Suat Hacısalihoğlu’na Uzungöl fotoğrafı hediye etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.